Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 2, 2012

.cuti sudah habis.

assalamualaikum..

setelah berseronok menikmati cuti semester selama sebulan 2 minggu ni.. sudah tiba masa untuk mengucapkan selamat tinggal kepadam mimpi indah setiap hari, hari2 berjalan menghabiskan duit dan berjimba tak hengat dunia...~~

ini kerana cuti tu dah nak tamat sehari dua nie.. ahad ni dah balik puncak alam semula.. isnin dah start kelas lahhhhh~ arghhhhhhh~ rindu uitm puncak alam so much! hmmmphhhh~

papepon.. dah nak bermula semester baru ni iaitu semester 3.. aritu keputusan exam pon cukop2 makan je. nasib je tu. al maklom la 7 paper plak hari2 atau selang sehari. mane smpat nak blaja.. hahaha (alasannnn)

so.. semester ni senior2 kate lebih mencabar dan lebih susah daripada semester2 lepas.. (eceh.padahal bru je lepas 1 semester) x hagak2. hahaha
sbb ade 2 paper kire2.. haishhh lemah benauuuU~ hik2.. so... kene lebih effort dari awal sem.. :)
harap x main2 lagi.. hello. dah 22 tahun okeh. jgn nak jd hadek-hadek sangat. :)

soooooooo~ kerja keras tu penting. kerjasama pon penting jugak ye. :)
then.... ape lg nak bebel? tu la. barang2 nak bawak balik pon x tau nak pack bile dan apa.. yg pasti esok sempat lagi pegi jalan2 dgn kawan2 dlu sblom balik puncak ahad nanti. kih2. :)

ape2 pon kite enjoiceeeee.. ptptn dah masok pulakk -.-"
ehhh jgn slh paham ye. saye x usik duit ptptn sye ye. nanti dah smpai puncak la baru nak usik bayar yuran sume. kah2. :) asal ptptn masok awal sgt ni ha? haishhhh~ nanti cepat habes cane? hihihihiihi~~~

okeh la. cukop la mengarut meraban kat sini. kih2..
nak makan roti canai jap.. lame x makan. :D

assalamualaikum. :)

No comments:

.cuti sudah habis.

assalamualaikum..

setelah berseronok menikmati cuti semester selama sebulan 2 minggu ni.. sudah tiba masa untuk mengucapkan selamat tinggal kepadam mimpi indah setiap hari, hari2 berjalan menghabiskan duit dan berjimba tak hengat dunia...~~

ini kerana cuti tu dah nak tamat sehari dua nie.. ahad ni dah balik puncak alam semula.. isnin dah start kelas lahhhhh~ arghhhhhhh~ rindu uitm puncak alam so much! hmmmphhhh~

papepon.. dah nak bermula semester baru ni iaitu semester 3.. aritu keputusan exam pon cukop2 makan je. nasib je tu. al maklom la 7 paper plak hari2 atau selang sehari. mane smpat nak blaja.. hahaha (alasannnn)

so.. semester ni senior2 kate lebih mencabar dan lebih susah daripada semester2 lepas.. (eceh.padahal bru je lepas 1 semester) x hagak2. hahaha
sbb ade 2 paper kire2.. haishhh lemah benauuuU~ hik2.. so... kene lebih effort dari awal sem.. :)
harap x main2 lagi.. hello. dah 22 tahun okeh. jgn nak jd hadek-hadek sangat. :)

soooooooo~ kerja keras tu penting. kerjasama pon penting jugak ye. :)
then.... ape lg nak bebel? tu la. barang2 nak bawak balik pon x tau nak pack bile dan apa.. yg pasti esok sempat lagi pegi jalan2 dgn kawan2 dlu sblom balik puncak ahad nanti. kih2. :)

ape2 pon kite enjoiceeeee.. ptptn dah masok pulakk -.-"
ehhh jgn slh paham ye. saye x usik duit ptptn sye ye. nanti dah smpai puncak la baru nak usik bayar yuran sume. kah2. :) asal ptptn masok awal sgt ni ha? haishhhh~ nanti cepat habes cane? hihihihiihi~~~

okeh la. cukop la mengarut meraban kat sini. kih2..
nak makan roti canai jap.. lame x makan. :D

assalamualaikum. :)

No comments: