Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 14, 2012

.selesai.

assalamualaikum..

dah lama x update cite kat sini.. :)

erm.. okeh berkenaan dengan tajuk kat atas tu kan.. selesai.. ape yg selesai.. bkn hubungan i yg selesai keh u olls.. selesai buat sesuatu yang membahagiakan hati jiwa dan raga. :)

orang dok sebok bervalentine harini xkuasa mak nak sambut bende2 ngarot ni sume. :)
harini duk rumah je sambil tu buat sesuatu untuk digantung didalam bilik. :)
dan bende tu dah pon siap.. hey u. gamba kite dua dari 1st time kite date smpai gmbar skarang kite date ade dah terlekat kat wall bilik.. btol2 menghadap katil i. so bile sbelom tido boleh tatap gmbar kite dan bile i celik mata je pon boleh tersenyum sorang2 tengok gmbar2 kenangan kite dari skolah dlu smpai dah 21 tahun umur kite. :) dah 6 tahun ye wak kite kenal. :)

miss all moment dengan u sangat2 okeh. :) haishh cinta hati. kalau jodoh tak kemana.
tak lari gunung dikejar. biar la seribu atau berjuta perempuan yang ambil alih tempat orang dlm hati awk pon. kalau awk jodoh orang. awk tetap dgn orang. dan kalau bukan.. bersungguh mana pon usaha orang x kan ade hasilnya. JODOH TU KAN RAHSIA ALLAH. takde sorang pon yang tahu kan? Insyaallah. kalau adelah adelah jawabnye. :) sama2 kita berdoa ye.

so.. selesai smua sesi menggunting gmbar2 selotep bagai2 then terhasilah segala gambar2 dri perkenalan smpai skarang. :) nanti ade gmbar baru lagi.. kite tmbah lg okeh sayang? hihi.
papepon.. semoga awak sentiasa sihat kat sana. mungkin awk xtau betapa orang rindu n sayang kat awk.. tp x pe. biar orang dan Allah je tau macamana perasaan orang yg sebenarnye. dan orang pon x tau mcmana perasaan awk yang ade dlm hati awk untuk orang tu hanya awk dan Allah je yang tahu, kan? rahsia kita dengan Allah.

okeh la.. harap awk buat yang terbaik dalam setiap test dan quiz2 awk ye. jaga diri slalu, jangan lupa makan even bz camne pon. nanti sakit. awk kan x suke mkn ubat kan? so take care k dear? miss u alot. hari2 akan tgk gmba awk. harap 1 hari nanti kite akan bersama. insyaallah.

assalamualaikum. :)

No comments:

.selesai.

assalamualaikum..

dah lama x update cite kat sini.. :)

erm.. okeh berkenaan dengan tajuk kat atas tu kan.. selesai.. ape yg selesai.. bkn hubungan i yg selesai keh u olls.. selesai buat sesuatu yang membahagiakan hati jiwa dan raga. :)

orang dok sebok bervalentine harini xkuasa mak nak sambut bende2 ngarot ni sume. :)
harini duk rumah je sambil tu buat sesuatu untuk digantung didalam bilik. :)
dan bende tu dah pon siap.. hey u. gamba kite dua dari 1st time kite date smpai gmbar skarang kite date ade dah terlekat kat wall bilik.. btol2 menghadap katil i. so bile sbelom tido boleh tatap gmbar kite dan bile i celik mata je pon boleh tersenyum sorang2 tengok gmbar2 kenangan kite dari skolah dlu smpai dah 21 tahun umur kite. :) dah 6 tahun ye wak kite kenal. :)

miss all moment dengan u sangat2 okeh. :) haishh cinta hati. kalau jodoh tak kemana.
tak lari gunung dikejar. biar la seribu atau berjuta perempuan yang ambil alih tempat orang dlm hati awk pon. kalau awk jodoh orang. awk tetap dgn orang. dan kalau bukan.. bersungguh mana pon usaha orang x kan ade hasilnya. JODOH TU KAN RAHSIA ALLAH. takde sorang pon yang tahu kan? Insyaallah. kalau adelah adelah jawabnye. :) sama2 kita berdoa ye.

so.. selesai smua sesi menggunting gmbar2 selotep bagai2 then terhasilah segala gambar2 dri perkenalan smpai skarang. :) nanti ade gmbar baru lagi.. kite tmbah lg okeh sayang? hihi.
papepon.. semoga awak sentiasa sihat kat sana. mungkin awk xtau betapa orang rindu n sayang kat awk.. tp x pe. biar orang dan Allah je tau macamana perasaan orang yg sebenarnye. dan orang pon x tau mcmana perasaan awk yang ade dlm hati awk untuk orang tu hanya awk dan Allah je yang tahu, kan? rahsia kita dengan Allah.

okeh la.. harap awk buat yang terbaik dalam setiap test dan quiz2 awk ye. jaga diri slalu, jangan lupa makan even bz camne pon. nanti sakit. awk kan x suke mkn ubat kan? so take care k dear? miss u alot. hari2 akan tgk gmba awk. harap 1 hari nanti kite akan bersama. insyaallah.

assalamualaikum. :)

No comments: