Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 18, 2012

.happy birthday to me. :)

assalamualaikum semua pembaca. (kalau ade)

hik2.. okeh.. tajuk harini happy birthday to me. :)

hahaha.. okeh harini genap lah umur fida 22 tahun.. wahhh. dah 22 ha? haiyoo manyak cepat woo.. :D

terima kasih fida nak ucapkan buat kawan2 fida yang wish kat fida yg kat phone sms.. yang call then x lupe pada kawan2 yang wish kat wall Fb fida :) terima kasih banyak2
hanya tuhan yang mampu membalas jasa2 anda semua yang mendoakan kebahagiaan dan kejayaan serta kesihatan yang baik untuk fida. tq. :)

papepon. fida harap fida dapat kesihatan yang baik, kegembiraan dengan orang2 yang fida sayang dan x lupe jugak dapat bersama2 mengharungi suka dan duka bersama orang2 yg fida sayang seperti keluarga, kawan2 dan BFF fida. :) dan untuk awak tersayang. saya harap hubungan kite akan sntiasa macam nie. :) *wink2. miss u olls n U. ;)

tq. doakan semoga hari2 yang bakal fida lalui lebih baik dari hari2 yang lepas. Insyaallah.

amin...

assalamualaikum. :D

No comments:

.happy birthday to me. :)

assalamualaikum semua pembaca. (kalau ade)

hik2.. okeh.. tajuk harini happy birthday to me. :)

hahaha.. okeh harini genap lah umur fida 22 tahun.. wahhh. dah 22 ha? haiyoo manyak cepat woo.. :D

terima kasih fida nak ucapkan buat kawan2 fida yang wish kat fida yg kat phone sms.. yang call then x lupe pada kawan2 yang wish kat wall Fb fida :) terima kasih banyak2
hanya tuhan yang mampu membalas jasa2 anda semua yang mendoakan kebahagiaan dan kejayaan serta kesihatan yang baik untuk fida. tq. :)

papepon. fida harap fida dapat kesihatan yang baik, kegembiraan dengan orang2 yang fida sayang dan x lupe jugak dapat bersama2 mengharungi suka dan duka bersama orang2 yg fida sayang seperti keluarga, kawan2 dan BFF fida. :) dan untuk awak tersayang. saya harap hubungan kite akan sntiasa macam nie. :) *wink2. miss u olls n U. ;)

tq. doakan semoga hari2 yang bakal fida lalui lebih baik dari hari2 yang lepas. Insyaallah.

amin...

assalamualaikum. :D

No comments: