Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 24, 2012

.sesuatu.

assalamulaikum..

okeh.. nak update pasal ape ye? cuti?
yeahh boring... lalalala~

lagi2? jalan2? blom masanya kawan2 smuanye tgh keje. yang belajar pon x ramai mane pon yg cuti. hahaha.

so?? nak cite pasal ape?
pasal dia? ade ke dia? haha. dia yg dlu tu still lagi bersama2 mcm biasa.. x pernah berubah..

menunggu?? erm. ntah. tp x penah rase give up pon.. x kesah la org nak pndang or cakap mcmane pon.. hanya aku, dia dan Allah yg tahu.
biar je rasa cinta sayang aku kat dia kekal macam tu je. kannn?
lagipon aku dgn dia je tau camne keadaan ktorang kan.. so.. org lain2.. xyah sebok2. haha.
and aku tau keadaan dia camne sume..so.. xkesah pon :)

haha.. tutup cite. lalala~
lagi nak cite pe? kawan2? okeh kawan2 yg kat puncak smua ookeh2 je. seronok kawan dengan dorang. lain dari kawan2 sbelom nie.. dan rindu jugak kawan2 kat kuantan dlu. :'(

okeh la.. x de bende sgt pon nak cite.. just nak share2 je..

assalamualaikum..


p/s: dear stalker.. ade aku kesah pasal kau? :)

No comments:

.sesuatu.

assalamulaikum..

okeh.. nak update pasal ape ye? cuti?
yeahh boring... lalalala~

lagi2? jalan2? blom masanya kawan2 smuanye tgh keje. yang belajar pon x ramai mane pon yg cuti. hahaha.

so?? nak cite pasal ape?
pasal dia? ade ke dia? haha. dia yg dlu tu still lagi bersama2 mcm biasa.. x pernah berubah..

menunggu?? erm. ntah. tp x penah rase give up pon.. x kesah la org nak pndang or cakap mcmane pon.. hanya aku, dia dan Allah yg tahu.
biar je rasa cinta sayang aku kat dia kekal macam tu je. kannn?
lagipon aku dgn dia je tau camne keadaan ktorang kan.. so.. org lain2.. xyah sebok2. haha.
and aku tau keadaan dia camne sume..so.. xkesah pon :)

haha.. tutup cite. lalala~
lagi nak cite pe? kawan2? okeh kawan2 yg kat puncak smua ookeh2 je. seronok kawan dengan dorang. lain dari kawan2 sbelom nie.. dan rindu jugak kawan2 kat kuantan dlu. :'(

okeh la.. x de bende sgt pon nak cite.. just nak share2 je..

assalamualaikum..


p/s: dear stalker.. ade aku kesah pasal kau? :)

No comments: