Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 7, 2012

.doakan segalanya sempurna.

assalamualaikum..

dah lama x update blog nie. ades.. berabuk sudah. kih2. :)

okeh.. ni pon nak update sekejap je.. sebab minggu dpn ni minggu final exam. haishh~

risau. bayangkan seminggu ntok 7 paper? Ya Allah. minta2 Allah permudahkan segala urusan. Insyaallah..

kawan2 semua doakan fida ye. adelah beberapa paper yang buat fida rase cam tension gile.. sbb susah. -.-'

tapi takde bende yang mustahil kan? insyaallah.. :)

lagi 1.. nak mintak.. kawan2 tolong doakan fida ye..

untuk 1 perkara lagi tu. ehem2. soal hati sket. kalau btol lah berpihak pada fida..

Insyaallah.. dia milik fida.. ecewahh~ :P

sentiasa doakan fida ye.. *hati saya lekat kat dia saja lah.. haiyaya~

doakan segalanya okeh ye kawan2. okeh la. sikit2 je nie..

:)

assalamualaikum. :)

No comments:

.doakan segalanya sempurna.

assalamualaikum..

dah lama x update blog nie. ades.. berabuk sudah. kih2. :)

okeh.. ni pon nak update sekejap je.. sebab minggu dpn ni minggu final exam. haishh~

risau. bayangkan seminggu ntok 7 paper? Ya Allah. minta2 Allah permudahkan segala urusan. Insyaallah..

kawan2 semua doakan fida ye. adelah beberapa paper yang buat fida rase cam tension gile.. sbb susah. -.-'

tapi takde bende yang mustahil kan? insyaallah.. :)

lagi 1.. nak mintak.. kawan2 tolong doakan fida ye..

untuk 1 perkara lagi tu. ehem2. soal hati sket. kalau btol lah berpihak pada fida..

Insyaallah.. dia milik fida.. ecewahh~ :P

sentiasa doakan fida ye.. *hati saya lekat kat dia saja lah.. haiyaya~

doakan segalanya okeh ye kawan2. okeh la. sikit2 je nie..

:)

assalamualaikum. :)

No comments: