Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 5, 2011

terima kasih Ya Allah.. :'(

assalamualaikum...

update harini pon sama jugak. simple2 je memandangkan belambak sgt test dan assignment yg nak kene buat.. jadi update sikit2 ni pon sbb menunjukkan perasaan bersyukur sgt dgn nikmat dan kurnia yang diberikan oleh Allah S.W.T.. :)

fida bersyukur sgt2 sebab usaha fida selama ni untuk mencari seseorang tu terbalas harini. double happiness okeh.. :) Alhamdulillah. bersyukur sgt2 ..selama ni pandang dari jauh.. tengok2 je. skarang dah pandang lebih dekat. tp still.. memandang je. :)

and finally.. lepas pendaftaran mula2 dlu, then kelas sama untuk seminggu, then awk "hilang" x jmpe2. klo jmpe pon sekali sekala.. dengan memandang je pon.. lastly..ptg td nampak awk.. then malam ni ...i found you...sekelip mata. terima kasih ya allah.. sebab kabulkan doa. :) fuhh. dah2. sikit2 lah dlu cite ek. nanti update lg. :)

k la.. assalamualaikum.. :)

No comments:

terima kasih Ya Allah.. :'(

assalamualaikum...

update harini pon sama jugak. simple2 je memandangkan belambak sgt test dan assignment yg nak kene buat.. jadi update sikit2 ni pon sbb menunjukkan perasaan bersyukur sgt dgn nikmat dan kurnia yang diberikan oleh Allah S.W.T.. :)

fida bersyukur sgt2 sebab usaha fida selama ni untuk mencari seseorang tu terbalas harini. double happiness okeh.. :) Alhamdulillah. bersyukur sgt2 ..selama ni pandang dari jauh.. tengok2 je. skarang dah pandang lebih dekat. tp still.. memandang je. :)

and finally.. lepas pendaftaran mula2 dlu, then kelas sama untuk seminggu, then awk "hilang" x jmpe2. klo jmpe pon sekali sekala.. dengan memandang je pon.. lastly..ptg td nampak awk.. then malam ni ...i found you...sekelip mata. terima kasih ya allah.. sebab kabulkan doa. :) fuhh. dah2. sikit2 lah dlu cite ek. nanti update lg. :)

k la.. assalamualaikum.. :)

No comments: