Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, September 3, 2011

salam lebaran.

assalamualaikum semua. :)

dah bersawang dah blog ni sebab seminggu tak hapdate. bz beraya lah katakan. :D
balik johor fida x bawak laptop pon online gune phone je. :)

okeh.. ape kabar semua? byk dpt duit raya? banyak tambah lemak raya?? hahahaha.
okeh.. nak cite ape? duit raya? fida ade la dapat sikit2 almaklom lah sudah 21 maaa.. tp x pe still dpt lg sbb belom bekerja dong.. :D

okehh.. kuih raya?? kuih raya kat rumah fida ade 3 jenis je. haha. tu pon yg buat sendiri. yg lain2 kerepek2 kacang2.. n tahun ni takde buat open house lah pule.. sbb fida bakal menyibukkan diri untuk bersedia2 nak masok u balik.. kih2. dengan takde kawan yg sama kos. jadi mcm blur2.. kah2 dah la x de orientasi.. *sigh.

okeh22.. harini fida nak beraya lagi tghari nanti... xsabar rasanya.. fuhhh.. berdebar2. ceit. gedik.
raya rumah sapa? ha. itu next entry okeh? haha nak siap tepek gmbar skali boleh? kah2..
harini kawan2 fida akan dtg tido uma fida.. sbb mlm ni bestfriend ktorg nikah lepas isyak.. so.. esok dye sanding. :)
so kami bff nie akan dtg tgk dye. wahhh~ seronoknya nak kawin.. kih2.

okeh.. kawin?? jeng jeng jeng.. sekarang ni bile tgk photoshoot2 kawin nie. jeles lah.. -.-"
hahaha. nak kot kawin! gedik tau. relax2. calon pon tade lg okeh. sedang mencari.. ade yg nak?? ehh terpromote diri pulak.. dah2.

oklahh. ni update buat masa nie. sbelom keluar beraya dan sebelom blog ni lebih bersawang. haha.

selamat hari raya ye kawan2. raya kan sebulan jugak mcm puasa. :D

p/s: blog ni untuk tatapan umum.. sesuai untuk semua lapisan masyarakat.
stalker pon boleh jugak. dialu-alukan. sila hadir. :)

p/s2: berceritalah selagi mahu, berlagaklah selagi boleh, bercintalah selagi mampu, semoga berpanjangan hendaknya.

p/s3: kalau niat hendak menunjuk2 menyakitkan hati sesama kaum.. baiklah hentikan. tak perlu semua tu. =)

p/s4: mulakan harimu dengan niat yang suci murni sesuci minyak seri murni. :)

taaa...~

No comments:

salam lebaran.

assalamualaikum semua. :)

dah bersawang dah blog ni sebab seminggu tak hapdate. bz beraya lah katakan. :D
balik johor fida x bawak laptop pon online gune phone je. :)

okeh.. ape kabar semua? byk dpt duit raya? banyak tambah lemak raya?? hahahaha.
okeh.. nak cite ape? duit raya? fida ade la dapat sikit2 almaklom lah sudah 21 maaa.. tp x pe still dpt lg sbb belom bekerja dong.. :D

okehh.. kuih raya?? kuih raya kat rumah fida ade 3 jenis je. haha. tu pon yg buat sendiri. yg lain2 kerepek2 kacang2.. n tahun ni takde buat open house lah pule.. sbb fida bakal menyibukkan diri untuk bersedia2 nak masok u balik.. kih2. dengan takde kawan yg sama kos. jadi mcm blur2.. kah2 dah la x de orientasi.. *sigh.

okeh22.. harini fida nak beraya lagi tghari nanti... xsabar rasanya.. fuhhh.. berdebar2. ceit. gedik.
raya rumah sapa? ha. itu next entry okeh? haha nak siap tepek gmbar skali boleh? kah2..
harini kawan2 fida akan dtg tido uma fida.. sbb mlm ni bestfriend ktorg nikah lepas isyak.. so.. esok dye sanding. :)
so kami bff nie akan dtg tgk dye. wahhh~ seronoknya nak kawin.. kih2.

okeh.. kawin?? jeng jeng jeng.. sekarang ni bile tgk photoshoot2 kawin nie. jeles lah.. -.-"
hahaha. nak kot kawin! gedik tau. relax2. calon pon tade lg okeh. sedang mencari.. ade yg nak?? ehh terpromote diri pulak.. dah2.

oklahh. ni update buat masa nie. sbelom keluar beraya dan sebelom blog ni lebih bersawang. haha.

selamat hari raya ye kawan2. raya kan sebulan jugak mcm puasa. :D

p/s: blog ni untuk tatapan umum.. sesuai untuk semua lapisan masyarakat.
stalker pon boleh jugak. dialu-alukan. sila hadir. :)

p/s2: berceritalah selagi mahu, berlagaklah selagi boleh, bercintalah selagi mampu, semoga berpanjangan hendaknya.

p/s3: kalau niat hendak menunjuk2 menyakitkan hati sesama kaum.. baiklah hentikan. tak perlu semua tu. =)

p/s4: mulakan harimu dengan niat yang suci murni sesuci minyak seri murni. :)

taaa...~

No comments: