Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 22, 2011

jasa baik dikenang.

assalammualaikum semua..

okeh.. kenapa tajuk tu?

ha.. fida nak mintak jasa baik korang pembaca blog fida nie.. untuk like gmbar fida.. boleh?
fida x dapat nak bg ape2.. tapi jasa anda yg mengelike gmbar fida tu.. akan dikenang. :)


tolong like fanpage nie dlu..

http://www.facebook.com/theladyysisters

then.. korang like gmbar ni k??

http://www.facebook.com/theladyysisters#!/photo.php?fbid=238155929558794&set=a.227402777300776.55547.124194330954955&type=1&theater


okeh.. tu je.. harap2 korang boleh tolong eh.. :)
fida join suka2 je pon. :D

thanks kat korang2 yg like. :) sayang korang.

2 comments:

hana said...

ok.
nanti 'like'
hehe

fida said...

thanks hana. :)

jasa baik dikenang.

assalammualaikum semua..

okeh.. kenapa tajuk tu?

ha.. fida nak mintak jasa baik korang pembaca blog fida nie.. untuk like gmbar fida.. boleh?
fida x dapat nak bg ape2.. tapi jasa anda yg mengelike gmbar fida tu.. akan dikenang. :)


tolong like fanpage nie dlu..

http://www.facebook.com/theladyysisters

then.. korang like gmbar ni k??

http://www.facebook.com/theladyysisters#!/photo.php?fbid=238155929558794&set=a.227402777300776.55547.124194330954955&type=1&theater


okeh.. tu je.. harap2 korang boleh tolong eh.. :)
fida join suka2 je pon. :D

thanks kat korang2 yg like. :) sayang korang.

2 comments:

hana said...

ok.
nanti 'like'
hehe

fida said...

thanks hana. :)