Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 11, 2011

ada apa dengan pizza?

assalamualaikum..

ada ape dengan piza??
ha.. sini sini sini.. fida nak share..

fida ni adalah pencinta pizza hut. :)
antara banyak2 fast food fida sangat sukakan pizza berbanding yang lain2..
jadi.. sementara ada kat rumah ni sebelom smbung belajar.. fida pon x buat ape kat rumah selain dri tengok tv, online dan lain2.. fida pon mencuba la resepi pizza akak senior fida. :)

dan hasilnya....




jeng jeng jeng...


korang rasa menarik x? haha. fida da rasa masa berbuka td. not bad. boleh bukak kedai. kih2.
ecehhh masok bakul angkat sendiri. -.-'

kih2.. ape2 pon.. fida mmg tgh dlm mood memasak bende2 gini selain kuih raya. :D

next mood.. kuih raya!!! :D

tunggu ye..

okeh.. tata.. :D


p/s: apabila cita2 dihalang, ia juga boleh dijadikan hobi. :D

5 comments:

g4dyz.h34rt said...

boleh pelan2 bukak bakery... jual cupcakes, jual pizza... ;))

abghani said...

aku piza yg byk keeju.
ops...lupa salam ramadan 2u

fida said...

b: hehe. insyaallah. tu boleh jadi sampingan suatu hari nanti. :D

abg hani.: hehe.. piza yg banyak keju mmg sedap. :D

Heidi Shafiq said...

sedapnye... T____T

fida said...

heidi shafiq.. :) sedaplah jugak. :D

ada apa dengan pizza?

assalamualaikum..

ada ape dengan piza??
ha.. sini sini sini.. fida nak share..

fida ni adalah pencinta pizza hut. :)
antara banyak2 fast food fida sangat sukakan pizza berbanding yang lain2..
jadi.. sementara ada kat rumah ni sebelom smbung belajar.. fida pon x buat ape kat rumah selain dri tengok tv, online dan lain2.. fida pon mencuba la resepi pizza akak senior fida. :)

dan hasilnya....




jeng jeng jeng...


korang rasa menarik x? haha. fida da rasa masa berbuka td. not bad. boleh bukak kedai. kih2.
ecehhh masok bakul angkat sendiri. -.-'

kih2.. ape2 pon.. fida mmg tgh dlm mood memasak bende2 gini selain kuih raya. :D

next mood.. kuih raya!!! :D

tunggu ye..

okeh.. tata.. :D


p/s: apabila cita2 dihalang, ia juga boleh dijadikan hobi. :D

5 comments:

g4dyz.h34rt said...

boleh pelan2 bukak bakery... jual cupcakes, jual pizza... ;))

abghani said...

aku piza yg byk keeju.
ops...lupa salam ramadan 2u

fida said...

b: hehe. insyaallah. tu boleh jadi sampingan suatu hari nanti. :D

abg hani.: hehe.. piza yg banyak keju mmg sedap. :D

Heidi Shafiq said...

sedapnye... T____T

fida said...

heidi shafiq.. :) sedaplah jugak. :D