Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 30, 2011

Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..


sape nak join boleh klik banner kat atas atau klik SINI


ni gambar yg fida rase terbaik skali yg fida penah tangkap sebab apa?
sebab ni lah kali pertama fida pakai selendang masa mule2.. keberanian untuk pakai selendang memang takde sebab muke dah la bulat sgt dan fida ni jenis yang x berani mencuba sesuatu yang baru dan fida rase ape yg fida pakai sume x kene je.. termasok lah selendang nie..

gambar ni diambil masa dinner course fida OM114 yang bertempat di De Rhu Beach Resort Kuantan..
masa ni 1st time pakai dress.. and first time pakai selendang.. gambar ni fida rase terbaik sebab fida telah membuktikan yang fida pon boleh macam orang lain.. even bulat.. berani jugak cuba.. kann? time dinner ni jugak fida punya confident level tinggi sebab fida x pedulikan apa orang lain nak cakap pasal fida.. asalkan kawan2 baik fida support fida and sentiasa ada dengan fida. thanks kawan2..

ha.. gitulah ceritanya tentang gambar nie.. banyak sgt memori dgn gambar nie.
:)

jom lah join segmen ni.. smpai pkol 10 malam je nie.. jom2. :)

klik banner kat atas atau klik SINI

tata...~

22 comments:

AzatLazat said...

bulat itu comel ape.jangan takut melakukan sesuatu yg baru tapi selagi benda tu tak salah la ye.ehehe :)

Lavender Lassie Roses said...

kan comeyl tu pakai selendang macam tu... :) kekadang emosi kita je akan rasa cam xsempurna padahal pd org lain ok je..saya pun penah rasa cam tu gak.. tp biaqla ape org nak kata yg penting confident with ourselves rite? :)
Singgah dr Segmen Abg Ben juga... jemput ke kisah saya plak yer.. :)

http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-kenangan-terindah.html

fida said...

azatlazat: thank you. hihi. :) insyaallah akan slalu cuba sesuatu yang baru. :)

lavender Lassie Roses: btol tu.. kadang2 emosi kite yg buat kite x confident. kan.. :) Insyaallah lepas ni fida akan confident. :D

farah hanim said...

hehee
cntik jela pkai
len kali pkai je slalu :)
hehee

AfiekJibril said...

hidup ni kena berani..pedulikan ape org kata..asalkan tak langgar salah di sisi agama sudah...

fida said...

farah hanim.. :) thanks.. insyaallah. :)

afiek: btol tu.. selagi x langgar hukum .. boleh je kan. :D

Nadzirah K. said...

comel je:)
dtg singgah dr blog abg ben..

miss dynda said...

aah, jgn tkot utk mencuba.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sweet la..first time pakai pun dh pandai..

balas jejak dan terus follow..

fida said...

nadzirah: thanks. :)

miss dynda: insyaallah.. :)

fatin corner: thanks...:)

ɀʉɱʁɩ said...

ok pe kai selendang..:)


jom join segmen nak??

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-sedut-banner-rakan-anda.html

Anis Athia said...

nice la fida pakai selendang ;)

anis pun dulu rase macam x yakin jgak nak pakai selendang..dah lame2 cam okey je..hehehe..tp lg suke pkai siria sbb cantik, cepat, confortable...hehehe

Shuk_ArChie said...

Hidup ni pendek... buat je apa2 pon.. jgn pikir sgt owg lain.. :)

mahizan a.k.a Missweet said...

comey..hehehhe..:d

ILA SYAMILA ♥♥ said...

comel fida ! ekeke kita da follow ! :D

Mimie. said...

hai.salam kenalan yee :)

fida said...

zamri: thanks. :)

anis: btol. syria mmg sgt selesa. :) Insyaallah fida berkeyakinan sekarang nie. tp semenjak dua menjak ni makin bulat muke makin segan. :)

syuk: btol tu. mencuba selagi tak melampaui batas2 agama kan? :)

mahizan: thanks. :D

ila: comey? thanks. :D

mimie: hye..selamat berkenalan. :D

Mohd Khairi Khadzir said...

trend selepas tudung bawal, selendang kan then bru brtukar ke ape benda tah pashmina?tah ape lg..haha

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

Marina said...

thanks sudi singgah melawat n tengok gambar...balas kunjungan :-)

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

cantiknye pakai selendang macam ni jer,,. muka sy xsesuai lngsung, mesti nmpk bulat dn besar.. hihikk

fida said...

khairi khadzir: haha tu la.. lepas tudung bawal, selendang, pastu syria then now pashmina. :)

permata biru: terima kasih singgah. :)

marina: ur welcome.. thanks balas kunjungan. :)

cik bahgia: thanks.:) eleh cik bahgia dah try ke? kadang2 kite je rase x sesuai. kih2. sebenanye ok je. :D

Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..


sape nak join boleh klik banner kat atas atau klik SINI


ni gambar yg fida rase terbaik skali yg fida penah tangkap sebab apa?
sebab ni lah kali pertama fida pakai selendang masa mule2.. keberanian untuk pakai selendang memang takde sebab muke dah la bulat sgt dan fida ni jenis yang x berani mencuba sesuatu yang baru dan fida rase ape yg fida pakai sume x kene je.. termasok lah selendang nie..

gambar ni diambil masa dinner course fida OM114 yang bertempat di De Rhu Beach Resort Kuantan..
masa ni 1st time pakai dress.. and first time pakai selendang.. gambar ni fida rase terbaik sebab fida telah membuktikan yang fida pon boleh macam orang lain.. even bulat.. berani jugak cuba.. kann? time dinner ni jugak fida punya confident level tinggi sebab fida x pedulikan apa orang lain nak cakap pasal fida.. asalkan kawan2 baik fida support fida and sentiasa ada dengan fida. thanks kawan2..

ha.. gitulah ceritanya tentang gambar nie.. banyak sgt memori dgn gambar nie.
:)

jom lah join segmen ni.. smpai pkol 10 malam je nie.. jom2. :)

klik banner kat atas atau klik SINI

tata...~

22 comments:

AzatLazat said...

bulat itu comel ape.jangan takut melakukan sesuatu yg baru tapi selagi benda tu tak salah la ye.ehehe :)

Lavender Lassie Roses said...

kan comeyl tu pakai selendang macam tu... :) kekadang emosi kita je akan rasa cam xsempurna padahal pd org lain ok je..saya pun penah rasa cam tu gak.. tp biaqla ape org nak kata yg penting confident with ourselves rite? :)
Singgah dr Segmen Abg Ben juga... jemput ke kisah saya plak yer.. :)

http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-kenangan-terindah.html

fida said...

azatlazat: thank you. hihi. :) insyaallah akan slalu cuba sesuatu yang baru. :)

lavender Lassie Roses: btol tu.. kadang2 emosi kite yg buat kite x confident. kan.. :) Insyaallah lepas ni fida akan confident. :D

farah hanim said...

hehee
cntik jela pkai
len kali pkai je slalu :)
hehee

AfiekJibril said...

hidup ni kena berani..pedulikan ape org kata..asalkan tak langgar salah di sisi agama sudah...

fida said...

farah hanim.. :) thanks.. insyaallah. :)

afiek: btol tu.. selagi x langgar hukum .. boleh je kan. :D

Nadzirah K. said...

comel je:)
dtg singgah dr blog abg ben..

miss dynda said...

aah, jgn tkot utk mencuba.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sweet la..first time pakai pun dh pandai..

balas jejak dan terus follow..

fida said...

nadzirah: thanks. :)

miss dynda: insyaallah.. :)

fatin corner: thanks...:)

ɀʉɱʁɩ said...

ok pe kai selendang..:)


jom join segmen nak??

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-sedut-banner-rakan-anda.html

Anis Athia said...

nice la fida pakai selendang ;)

anis pun dulu rase macam x yakin jgak nak pakai selendang..dah lame2 cam okey je..hehehe..tp lg suke pkai siria sbb cantik, cepat, confortable...hehehe

Shuk_ArChie said...

Hidup ni pendek... buat je apa2 pon.. jgn pikir sgt owg lain.. :)

mahizan a.k.a Missweet said...

comey..hehehhe..:d

ILA SYAMILA ♥♥ said...

comel fida ! ekeke kita da follow ! :D

Mimie. said...

hai.salam kenalan yee :)

fida said...

zamri: thanks. :)

anis: btol. syria mmg sgt selesa. :) Insyaallah fida berkeyakinan sekarang nie. tp semenjak dua menjak ni makin bulat muke makin segan. :)

syuk: btol tu. mencuba selagi tak melampaui batas2 agama kan? :)

mahizan: thanks. :D

ila: comey? thanks. :D

mimie: hye..selamat berkenalan. :D

Mohd Khairi Khadzir said...

trend selepas tudung bawal, selendang kan then bru brtukar ke ape benda tah pashmina?tah ape lg..haha

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

Marina said...

thanks sudi singgah melawat n tengok gambar...balas kunjungan :-)

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

cantiknye pakai selendang macam ni jer,,. muka sy xsesuai lngsung, mesti nmpk bulat dn besar.. hihikk

fida said...

khairi khadzir: haha tu la.. lepas tudung bawal, selendang, pastu syria then now pashmina. :)

permata biru: terima kasih singgah. :)

marina: ur welcome.. thanks balas kunjungan. :)

cik bahgia: thanks.:) eleh cik bahgia dah try ke? kadang2 kite je rase x sesuai. kih2. sebenanye ok je. :D