Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 25, 2011

maksud di sebalik

assalamualaikum.. okeh nak mintak maaf sbb lame x update blog nie.

actually fida kekurangan idea lah untuk mengarang blog nie. nak cakap pasal ape pon x tau. so dari merapu berlebih-lebihan.. jadi fida pk untuk tidak menghapdate terus. terukkan? -.-'

okeh.. harini fida nak cite sikit lah maksud disebalik nama blog ni..

okeh.. blog ni fida bg title nye .Insan Biasa. kenapa huh??
sesungguhnya korang tau kan yang kite semua ni hanyalah insan biasa kan?? so sebab tu fida letak title nie.. insan biasa yang tak terlepas dari segala2 nya.. maksod fida, blog ni fida ceritakan semua tentang insan biasa.. semua tentang ape yg insan biasa ni slalu buat. (fida lahh) ha.. gitu..
tu sebab sape yg rajin blogwalking kat blog fida nie.. mesti korang akan bce semua pasal diri fida, aktiviti harian.. bershopping sakan berjimba jimba dan macam2 lagi.. kannn?

Insan Biasa... dalam blog ni jugak fida banyak tulis tentang keadaan fida.. tentang perasaan.. suka duka fida dalam hidup dan percintaan (cess percintaan x leh bla).. dan segala cerita kekecewaan.. ceit. -.-' huhu. itulah fida letak title blog ni insan biasa. sbb ape yg fida rase ni sentiasa akan di rasa oleh orang lain juga yang ber title kan insan biasa. ye dakkk? cewahhh~

okeh.. url plak? asal shafildabaharuddin? haha. okeh.. gini ye adik2.. ceit. shafilda baharuddin tu nama penuh fida.. blog fida cerita pasal insan biasa.. insan biasa ni sape?? mestilah blog ni menceritakan tentang pemilik blog kan?? tp ade jugaklah sampingan yg takde kene mengena dengan pemilik blog. cehhh~ so.. sbb tu lah url shafildabaharuddin.blogspot.com tu dipilih.. kerana blog ini adalah untuk menceritakan tentang seorang insan biasa yang bernama shafildabaharuddin iaitu pemilik blog ini sendiri.. jeng jeng..~ panjangkan?? ahaha.

okeh.. sebelom ni fida x gune insan biasa ni.. fida gune fida la dida... :)

kenapa ye??? ha.. sini duduk sini nak cerite nie.. kih2.. dulu fida suke sgt gune fida la dida.. x tau kenapa.. sebab orang suke panggil fida, fida la dida.. tu yg cam eh melekat lah name tu.. dah macam fido la dido.. korang tau kan?? kalau x tau sile google images ye adik2. -.- '
konon2. -.-
so.. setelah berlame2 gune fida la dida tu.. fida pon tukarlah title tu.. sebab dah semakin dewasa kan. fida la dida cam kanak2 sket. hahahah~ so tukar lah insan biasa memandangkan pemikiran dah semakin matang.. perubahan keadaan semua jadi perlulah kite tukar ye adik2. haha. :D

gitulah gamaknye cerita nye.. haha. ade paham semua? itu lah maksod disebalik title blog fida dan url blog fida nie ha.. ha.. korang2 yg bce n follow blog ni.. bgtaw la sikit kat fida korang pnye plak asal mcmane? okehh?

kalau suke silelah like.. okeh done.

assalamualaikum semua.. :)

No comments:

maksud di sebalik

assalamualaikum.. okeh nak mintak maaf sbb lame x update blog nie.

actually fida kekurangan idea lah untuk mengarang blog nie. nak cakap pasal ape pon x tau. so dari merapu berlebih-lebihan.. jadi fida pk untuk tidak menghapdate terus. terukkan? -.-'

okeh.. harini fida nak cite sikit lah maksud disebalik nama blog ni..

okeh.. blog ni fida bg title nye .Insan Biasa. kenapa huh??
sesungguhnya korang tau kan yang kite semua ni hanyalah insan biasa kan?? so sebab tu fida letak title nie.. insan biasa yang tak terlepas dari segala2 nya.. maksod fida, blog ni fida ceritakan semua tentang insan biasa.. semua tentang ape yg insan biasa ni slalu buat. (fida lahh) ha.. gitu..
tu sebab sape yg rajin blogwalking kat blog fida nie.. mesti korang akan bce semua pasal diri fida, aktiviti harian.. bershopping sakan berjimba jimba dan macam2 lagi.. kannn?

Insan Biasa... dalam blog ni jugak fida banyak tulis tentang keadaan fida.. tentang perasaan.. suka duka fida dalam hidup dan percintaan (cess percintaan x leh bla).. dan segala cerita kekecewaan.. ceit. -.-' huhu. itulah fida letak title blog ni insan biasa. sbb ape yg fida rase ni sentiasa akan di rasa oleh orang lain juga yang ber title kan insan biasa. ye dakkk? cewahhh~

okeh.. url plak? asal shafildabaharuddin? haha. okeh.. gini ye adik2.. ceit. shafilda baharuddin tu nama penuh fida.. blog fida cerita pasal insan biasa.. insan biasa ni sape?? mestilah blog ni menceritakan tentang pemilik blog kan?? tp ade jugaklah sampingan yg takde kene mengena dengan pemilik blog. cehhh~ so.. sbb tu lah url shafildabaharuddin.blogspot.com tu dipilih.. kerana blog ini adalah untuk menceritakan tentang seorang insan biasa yang bernama shafildabaharuddin iaitu pemilik blog ini sendiri.. jeng jeng..~ panjangkan?? ahaha.

okeh.. sebelom ni fida x gune insan biasa ni.. fida gune fida la dida... :)

kenapa ye??? ha.. sini duduk sini nak cerite nie.. kih2.. dulu fida suke sgt gune fida la dida.. x tau kenapa.. sebab orang suke panggil fida, fida la dida.. tu yg cam eh melekat lah name tu.. dah macam fido la dido.. korang tau kan?? kalau x tau sile google images ye adik2. -.- '
konon2. -.-
so.. setelah berlame2 gune fida la dida tu.. fida pon tukarlah title tu.. sebab dah semakin dewasa kan. fida la dida cam kanak2 sket. hahahah~ so tukar lah insan biasa memandangkan pemikiran dah semakin matang.. perubahan keadaan semua jadi perlulah kite tukar ye adik2. haha. :D

gitulah gamaknye cerita nye.. haha. ade paham semua? itu lah maksod disebalik title blog fida dan url blog fida nie ha.. ha.. korang2 yg bce n follow blog ni.. bgtaw la sikit kat fida korang pnye plak asal mcmane? okehh?

kalau suke silelah like.. okeh done.

assalamualaikum semua.. :)

No comments: