Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 3, 2011

entry ringkas.

assalamualaikum..


harini fida nak buat entry ringkas untuk bg blog ni x berkulapuk jap.. -.-"


smlm x update ape2 langsung.. harini update ringkas .. sbb apa?


sbb smlm fida pgi kuar dgn sahabat2 baik dri skolah menengah dulu.. hehe..


ktorg berhangout smlm smpai tersesat2 . haha.


harini pulak kenapa nak update ringkas pulak??


sebab harini pon mau keluar lg. hehe. dengan beloved mum lah pulak.


harini mungkin nak pergi bandar tun razak, nak mencarik2 tempat nak tempah baju kurung..


mesti korang pk. lmbt nye nak hantar buat baju raye? owh.. tidak2. baju raye fida da siap2 dah. ehehe.


baju ni nak hantar untuk sesi pembelajaran yg akan datang.. haha. sbb pasni lg byk nak pakai bju kurung untuk belajar kan..


buat pengetahuan anda semua. semenjak bercuti 2 bulan lepas.. fida telah byk menternak lemak. haha.


jadi kebykan bju kurung fida x muat dah.. Ya Allah.. pe nak jd?


so.. cube korang fikir.. sebenarnya kite kene ikot baju ke baju yg kene ikot kite? jeng jeng jeng...


ha. pikio.. pikio2...


okeh lah.. ringkas konon~ haha. pnjang jugak. okeh..


assalamualaikum.

No comments:

entry ringkas.

assalamualaikum..


harini fida nak buat entry ringkas untuk bg blog ni x berkulapuk jap.. -.-"


smlm x update ape2 langsung.. harini update ringkas .. sbb apa?


sbb smlm fida pgi kuar dgn sahabat2 baik dri skolah menengah dulu.. hehe..


ktorg berhangout smlm smpai tersesat2 . haha.


harini pulak kenapa nak update ringkas pulak??


sebab harini pon mau keluar lg. hehe. dengan beloved mum lah pulak.


harini mungkin nak pergi bandar tun razak, nak mencarik2 tempat nak tempah baju kurung..


mesti korang pk. lmbt nye nak hantar buat baju raye? owh.. tidak2. baju raye fida da siap2 dah. ehehe.


baju ni nak hantar untuk sesi pembelajaran yg akan datang.. haha. sbb pasni lg byk nak pakai bju kurung untuk belajar kan..


buat pengetahuan anda semua. semenjak bercuti 2 bulan lepas.. fida telah byk menternak lemak. haha.


jadi kebykan bju kurung fida x muat dah.. Ya Allah.. pe nak jd?


so.. cube korang fikir.. sebenarnya kite kene ikot baju ke baju yg kene ikot kite? jeng jeng jeng...


ha. pikio.. pikio2...


okeh lah.. ringkas konon~ haha. pnjang jugak. okeh..


assalamualaikum.

No comments: