Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 7, 2011

Blog Saya Ibarat....


skali lagi fida telah ditagged oleh en.arip untuk join.. :)

kali ni panjang sikitlah entrynye..

segmen blog saya ibarat...

bagi fida.. blog fida ibarat diari fida..
kenape kenape kenape diari??

sebab fida tulis segala2nya..

tempat fida share suka duka kehidupan.. pasal belajar, hati perasaan..
tapi.. yang fida tulis pasal perasaan tu takdelah lebih2 sgt.. biase2 je.. sekadar untuk kepuasan diri. sbb blog ni bkn tempat untuk curahkan perasaan kan.. ade orang yg bace. :)

blog ni fida suka tulis perkara2 yang buat fida happy dan sedih. kebykannya happy lah. :)
so.. dlm segmen BLOG SAYA IBARAT... ni fida jawab.. blog saya ibarat buku diari hati saya. :)

so.. itu jelah.. sape nak join segmen ni.. boleh klik kat banner ok?

sini fida tagged 3 kwn baik fida. :)

4 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

cumillllllll xD

Sunah Sakura said...

blog akak ibarat buku komik...errr..

fida said...

cik pipi tembam.. : terima kasih. :)

kak sunah: wahh ibarat buku komik tu.. seronok lah mcm buku komik! sbb mcm2 cite n kelakar2 belaka. :)

Cik Leen_Dewi Syifa said...

tq sbb join...:D

Blog Saya Ibarat....


skali lagi fida telah ditagged oleh en.arip untuk join.. :)

kali ni panjang sikitlah entrynye..

segmen blog saya ibarat...

bagi fida.. blog fida ibarat diari fida..
kenape kenape kenape diari??

sebab fida tulis segala2nya..

tempat fida share suka duka kehidupan.. pasal belajar, hati perasaan..
tapi.. yang fida tulis pasal perasaan tu takdelah lebih2 sgt.. biase2 je.. sekadar untuk kepuasan diri. sbb blog ni bkn tempat untuk curahkan perasaan kan.. ade orang yg bace. :)

blog ni fida suka tulis perkara2 yang buat fida happy dan sedih. kebykannya happy lah. :)
so.. dlm segmen BLOG SAYA IBARAT... ni fida jawab.. blog saya ibarat buku diari hati saya. :)

so.. itu jelah.. sape nak join segmen ni.. boleh klik kat banner ok?

sini fida tagged 3 kwn baik fida. :)

4 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

cumillllllll xD

Sunah Sakura said...

blog akak ibarat buku komik...errr..

fida said...

cik pipi tembam.. : terima kasih. :)

kak sunah: wahh ibarat buku komik tu.. seronok lah mcm buku komik! sbb mcm2 cite n kelakar2 belaka. :)

Cik Leen_Dewi Syifa said...

tq sbb join...:D