Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 1, 2011

bersyukur..

assalamualaikum semua pembaca..

kat sini fida nak ucapkan terima kasih dan bersyukur ke hadrat illahi kerana telah memberikan fida rezeki yang melimpah ruah serta telah memberikan peluang fida untuk sambung belajar ke peringkat seterusnya. :)

alhamdulillah .. syukur sgt2.. fida dah check keputusan untuk ijazah sarjana muda semalam. entry ni lewat sikit lah.. hehe. :) fida dah check dan fida akhirnya dapat jugak masok universiti.. yeyyy!!

fida dpt sambung further study kat uitm puncak alam untuk degree fakulti bisnes sumber manusia. :) mmg ni 1st choice fida. alhamdulillah fida dpt bawak cos hr nie. :) Insyaallah fida akan genggam ijazah pulak lepas nie. :D harap2 lah..

hehe.. dengan diploma pengurusan teknologi pejabat.. bulan sembilan ni fida akan jd pelajar uitm cos hr pulak. :) Ya Allah.. smlm bg tau kat mama.. mama terkejut. n seronok sgt.. yelah. sblum ni time spm fida x dpt masok u..

diploma fida amik kat Kolej Universiti Shahputra, Kuantan. under uitm. so.. skarang nie fida dah blh masok universiti pulak.. terima kasih warga UCSA sbb telah mengajar fida dan mendapatkan pointer yg baik lantas fida dpt meneruskan pembelajaran ke peringkat yg lebih tinggi iaitu ijazah. Alhamdulillah.


*Ya Allah. sujud syukur padamu. :)

No comments:

bersyukur..

assalamualaikum semua pembaca..

kat sini fida nak ucapkan terima kasih dan bersyukur ke hadrat illahi kerana telah memberikan fida rezeki yang melimpah ruah serta telah memberikan peluang fida untuk sambung belajar ke peringkat seterusnya. :)

alhamdulillah .. syukur sgt2.. fida dah check keputusan untuk ijazah sarjana muda semalam. entry ni lewat sikit lah.. hehe. :) fida dah check dan fida akhirnya dapat jugak masok universiti.. yeyyy!!

fida dpt sambung further study kat uitm puncak alam untuk degree fakulti bisnes sumber manusia. :) mmg ni 1st choice fida. alhamdulillah fida dpt bawak cos hr nie. :) Insyaallah fida akan genggam ijazah pulak lepas nie. :D harap2 lah..

hehe.. dengan diploma pengurusan teknologi pejabat.. bulan sembilan ni fida akan jd pelajar uitm cos hr pulak. :) Ya Allah.. smlm bg tau kat mama.. mama terkejut. n seronok sgt.. yelah. sblum ni time spm fida x dpt masok u..

diploma fida amik kat Kolej Universiti Shahputra, Kuantan. under uitm. so.. skarang nie fida dah blh masok universiti pulak.. terima kasih warga UCSA sbb telah mengajar fida dan mendapatkan pointer yg baik lantas fida dpt meneruskan pembelajaran ke peringkat yg lebih tinggi iaitu ijazah. Alhamdulillah.


*Ya Allah. sujud syukur padamu. :)

No comments: