Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 6, 2011

.stress gile.

assalamualaikum semua pembaca.


again.. mintak maaf kat smua pembaca. sekarang fida kat johor pule.


pontian johor. :D


kenapa fida kat sini? fida balik kampung. jage atok.. nak jage akak sedara yang tak lama lagi akan bersalin.. tunggu masa je sekarang ni. :)


okeh.. sorry sbb lame jugak x update kan. :D so.. harini fida nak cite ape yg fida buat lame sgt x update blog smpai dah berkulat dah. :)



okeh.. sepanjang fida smpai di johor .. beberapa hari ni fida n spupu2 pegi berjalan2 ke jusco tebrau dan menonton wayang. (bapak skema sehhh) ktorg pegi lepak2 n pgi tgk wayang.. :D

ktorg tgk cite seru. okeh je lah.. seronok gak tgk tu. padahal org x ramai. tp ok jela byk gak terkezut2. haha kdg2 rase mcm ktorg berdua je yg tersentak2 terkejut. haha. ramai couple je actually. :D sit hujung2. haha. lantak korang lah. janji ktorg layan wayang tu. kah3..


okeh. stelah habis menonton wayang. ktorg pon pulang. dan kami pon tersesat smpai ke highway senai.. jaoh gak la. ktorg dah cuak sbb dah mlm.. n sign board yg ktorg nampak.. pontian.. 45km.. (bapak jaoh sehhh..) pkkol bpe nak smpai gile?? ades.. dengan membawa dlm kelajuan 12o.. ktorg berdua pon truskan perjalanan. isk3.. cuak2. dah la x d ekete lain2. tu yg seram sbb time wyg tu kan tgk cite hantu. tringat lah cite KARAK plak. lg lah risau. gelap je. huhu


pastu smpai nmpak persimpangan pulai.. wahhh. tin.. i rase i tau la.. ni bukan tmbus kat jalan kite dtg td ke?? ala.. uma tok yam tu.. kat kangkar pulai tu.. ingat x ? btol x? then ktorg pon truskan lahhh.. masok je dgn berani nye. haha. then wahhhh..tin2.. btol2 ni jalan dye!!!! seronoknye dpt balik!!! :D.. kah2..


akhirnye kami smpai dirumah.. dan.. cerita kan smua bende2 yg dah berlaku sepanjang sesat kat akak sdare. n dye gelak2 jelahh. kah3. cuak beb. mcm jalan nak balik kl je ~ kah3.


okeh2.. next.. cerita pasal ape lg eh? pasal ape yg fida buat sepanjang sminggu ade kat johor nie.. :D okeh.. slain dri pergi merewang2.. fida gak teruskan aktiviti yg telah di plan kan sekian lama dgn spupu fida fatin untuk berjoging.. fuhhh... x larat beb! susah. dah la lemak makin terkumpul.. badan semakin berat. nak lari pon x mampu! cis! lemak perosak! xnak kawan kau! (tp mkn tetap mkn je) kah3.. then ktorg pon pagi dan petang pergi berjoging...


tapi..... sekarang ni beberapa hari dgn berjoging ktrg dah malas! haha. sbb joging kene naik kereta pgi tmpat joging. so mls nak drive. so... baru semalam. fida dgn fatin memulakan aktiviti lain iaitu berjoget didalam bilek berlandaskan youtube yg senang mudah dan pantas.. ktorg pon search2 lah video ntok exercise.. wahhhh.. yg paling syok.. ktorg berzumba.. waduh2..


semalam 1st time berzumba.. fida da rase mcm nak demam. bayangkanlah.. berpeluh lg truk dri joging..(sbb joging main tipu berlari2 anak dan berhenti smbil berjalan2 cuci mata) haha. mne nk peluh kan.. time berzumba.. nak lumba2 dgn si fatin! sape pancit dlu. hahaha. lawak..


abes je berzumba... fida da start saket2 badan... lenguh2 tulang.. tau x.. sepnjang berzumba.. tulang fida kruk krok kruk krok.. tau x! tulang fida dah tua.. fida mude lg. :( so.. mlm2 saket2 badan. kah23. rase nak demam. okeh.. for today.. blom berzumba lg.. jap2 lagi.. time2 dkat2 nak mandi nanti ktorg berzumba. dan berseronok lahhh~ hahaha.. walaupon penat. ktorg ttp happy. bkn sng nak dpt berzumba dan bergoyang bersama yg tersayang. hahaha. :)


okeh lah korang. esok2 fida update lg eh pasal activiti fida nie.. hope so dengan berzumba2 nie fida blh get back berat ideal fida dlu.. untuk awk! doakan slalu n wait n see.. love ya! haha.


okeh lah.. teruskan sokong fida. thanks sudi bace post2 fida.. keep in touch!


assalammualaikum.

No comments:

.stress gile.

assalamualaikum semua pembaca.


again.. mintak maaf kat smua pembaca. sekarang fida kat johor pule.


pontian johor. :D


kenapa fida kat sini? fida balik kampung. jage atok.. nak jage akak sedara yang tak lama lagi akan bersalin.. tunggu masa je sekarang ni. :)


okeh.. sorry sbb lame jugak x update kan. :D so.. harini fida nak cite ape yg fida buat lame sgt x update blog smpai dah berkulat dah. :)



okeh.. sepanjang fida smpai di johor .. beberapa hari ni fida n spupu2 pegi berjalan2 ke jusco tebrau dan menonton wayang. (bapak skema sehhh) ktorg pegi lepak2 n pgi tgk wayang.. :D

ktorg tgk cite seru. okeh je lah.. seronok gak tgk tu. padahal org x ramai. tp ok jela byk gak terkezut2. haha kdg2 rase mcm ktorg berdua je yg tersentak2 terkejut. haha. ramai couple je actually. :D sit hujung2. haha. lantak korang lah. janji ktorg layan wayang tu. kah3..


okeh. stelah habis menonton wayang. ktorg pon pulang. dan kami pon tersesat smpai ke highway senai.. jaoh gak la. ktorg dah cuak sbb dah mlm.. n sign board yg ktorg nampak.. pontian.. 45km.. (bapak jaoh sehhh..) pkkol bpe nak smpai gile?? ades.. dengan membawa dlm kelajuan 12o.. ktorg berdua pon truskan perjalanan. isk3.. cuak2. dah la x d ekete lain2. tu yg seram sbb time wyg tu kan tgk cite hantu. tringat lah cite KARAK plak. lg lah risau. gelap je. huhu


pastu smpai nmpak persimpangan pulai.. wahhh. tin.. i rase i tau la.. ni bukan tmbus kat jalan kite dtg td ke?? ala.. uma tok yam tu.. kat kangkar pulai tu.. ingat x ? btol x? then ktorg pon truskan lahhh.. masok je dgn berani nye. haha. then wahhhh..tin2.. btol2 ni jalan dye!!!! seronoknye dpt balik!!! :D.. kah2..


akhirnye kami smpai dirumah.. dan.. cerita kan smua bende2 yg dah berlaku sepanjang sesat kat akak sdare. n dye gelak2 jelahh. kah3. cuak beb. mcm jalan nak balik kl je ~ kah3.


okeh2.. next.. cerita pasal ape lg eh? pasal ape yg fida buat sepanjang sminggu ade kat johor nie.. :D okeh.. slain dri pergi merewang2.. fida gak teruskan aktiviti yg telah di plan kan sekian lama dgn spupu fida fatin untuk berjoging.. fuhhh... x larat beb! susah. dah la lemak makin terkumpul.. badan semakin berat. nak lari pon x mampu! cis! lemak perosak! xnak kawan kau! (tp mkn tetap mkn je) kah3.. then ktorg pon pagi dan petang pergi berjoging...


tapi..... sekarang ni beberapa hari dgn berjoging ktrg dah malas! haha. sbb joging kene naik kereta pgi tmpat joging. so mls nak drive. so... baru semalam. fida dgn fatin memulakan aktiviti lain iaitu berjoget didalam bilek berlandaskan youtube yg senang mudah dan pantas.. ktorg pon search2 lah video ntok exercise.. wahhhh.. yg paling syok.. ktorg berzumba.. waduh2..


semalam 1st time berzumba.. fida da rase mcm nak demam. bayangkanlah.. berpeluh lg truk dri joging..(sbb joging main tipu berlari2 anak dan berhenti smbil berjalan2 cuci mata) haha. mne nk peluh kan.. time berzumba.. nak lumba2 dgn si fatin! sape pancit dlu. hahaha. lawak..


abes je berzumba... fida da start saket2 badan... lenguh2 tulang.. tau x.. sepnjang berzumba.. tulang fida kruk krok kruk krok.. tau x! tulang fida dah tua.. fida mude lg. :( so.. mlm2 saket2 badan. kah23. rase nak demam. okeh.. for today.. blom berzumba lg.. jap2 lagi.. time2 dkat2 nak mandi nanti ktorg berzumba. dan berseronok lahhh~ hahaha.. walaupon penat. ktorg ttp happy. bkn sng nak dpt berzumba dan bergoyang bersama yg tersayang. hahaha. :)


okeh lah korang. esok2 fida update lg eh pasal activiti fida nie.. hope so dengan berzumba2 nie fida blh get back berat ideal fida dlu.. untuk awk! doakan slalu n wait n see.. love ya! haha.


okeh lah.. teruskan sokong fida. thanks sudi bace post2 fida.. keep in touch!


assalammualaikum.

No comments: