Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

assalammualaikum..

1. Buat entry yang simple, mesti letak tajuk Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip



okeh. setelah lama fida x update blog yg dah semakin bersawang ni.. tibe2 fida tertarik nak join mid-year giveaway by nisa menaip. :)

so.. fida pon pegilah melawat ke blog beliau dengan harapan masih sempat untuk join.. jadi fida pon join.. syarat2 yg mudah untuk dilakukan. so. this is it. :)



2. Letak banner ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini. Banner ni tak perlu letak di sidebar.




sape nak join sila klik SINI



3. Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :



5. Mematuhi semua perkara di atas. Sesiapa yang kurang kriteria, akan di reject. Maaf ye, keutamaan diberi kepada yang betul-betul put an effort ikut semua perkara wajib di atas.


alright. :)


6. Dah buat entry, macam biasalah, tinggal kan link entry korang di ruangan komen entry ini. Nanti aku check tau!

DONE.


marilah ramai2 join mid year giveaway by nisa menaip ni. meh klik sini. jom2.

2 comments:

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

shafida said...

alamak.. nisa singgah. :)

ur welcome. wahh hopefully dpt. :)

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

assalammualaikum..

1. Buat entry yang simple, mesti letak tajuk Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip



okeh. setelah lama fida x update blog yg dah semakin bersawang ni.. tibe2 fida tertarik nak join mid-year giveaway by nisa menaip. :)

so.. fida pon pegilah melawat ke blog beliau dengan harapan masih sempat untuk join.. jadi fida pon join.. syarat2 yg mudah untuk dilakukan. so. this is it. :)



2. Letak banner ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini. Banner ni tak perlu letak di sidebar.




sape nak join sila klik SINI



3. Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :



5. Mematuhi semua perkara di atas. Sesiapa yang kurang kriteria, akan di reject. Maaf ye, keutamaan diberi kepada yang betul-betul put an effort ikut semua perkara wajib di atas.


alright. :)


6. Dah buat entry, macam biasalah, tinggal kan link entry korang di ruangan komen entry ini. Nanti aku check tau!

DONE.


marilah ramai2 join mid year giveaway by nisa menaip ni. meh klik sini. jom2.

2 comments:

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

shafida said...

alamak.. nisa singgah. :)

ur welcome. wahh hopefully dpt. :)