Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 10, 2011

"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"





Syarat2 nya:


1. Oppppp ! Jangan menggelabah disitu . Giveaway ni tak require kau untuk follow aku . Terpulang kalau nak follow ke tak , sikit tak heran .


FOLLOW, DONE!

2. Kewajipan utama untuk join giveaway ialah buat entri pasal giveaway ini dan tolong describe apa yang kau personally think about my blog . Tak kisah lah kau nak maki ke apa tapi aku confirm memang tak ada nya kau nak maki pasal nak hadiah free kan ? Jadi option kedua , boleh puji melambung lambung



okeh.. describe personally think about her blog..


okeh.. baru je bukak blog dye td. nak bru follow sbb dye penah singgah blog fida. :)

1st impression bile bukak blog dye. cisss... lawa pulak blog dye nie. cam jeles sket. haha. sbb dye letak background leopard print. gile jeles~ fuhh. n dye punye blog sgt gugurl.. sebab warne pink ye kawan2. sgt gegirl tau! haha


bile tgk puan punye blog.. putih melepak. cun sehh. :) n terima kasih kat dye sbb sudi mlawat blog fida yg naif tu. :)



overall.. smua yg ade kat blog dye cantik2 blake. kebanyakannye bewarne pink! pasti dye minat pink gile2 kan.. fuhh.. gegirl sungguh. :P




3. Title entry pasal giveaway ni kau boleh copy dan paste ya . "Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

DONE!




4. Sila tag at least 3 orang untuk join giveaway ni . Tapi make sure dia tahu diri dia di tag . Dia join ke tak join , itu dia punya pasal .


OKEH.. tagged cikpatin , dieyla , miami



DONE!



5. Sila tempek gambar berikut di dalam entry . Ya muka puyu aku ni . Sila tempek . Nak muntah 3 kali pun tkpe . Tapi tempek tetap tempek!




DONE!




6. Lengkapkan slogan ... " Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ..... " (mampus kau lah nak buat panjang mana )



merujuk kamus dewan edisi 2018, aku rasa maksud GELIMAT tu ialah gelimat lah. haha. geli itu adelah perasaan geli yang pelik2.. yang membuat kan seseorang itu ketawa.. yang menggelikan hati? maybe. haha. x terdescribed lah~ hahaha. mat pule ialah seorang lelaki mungkin? tidak mungkinlah dye wanita kerana nama dye mat? hahaha.



lepastu apabila geli dan mat bergabung. maka jadilah gelimat. gelimat bermaksud. mat yg sedang geli? euuuuwww.. omg. what is this? haha.



gelimat bermaksud .. youtube gelimat mungkin? cube google kat youtube.pasti jumpe.! haha.



kelaka siott. ades. masok air.



last2.. gelimat bermaksod. gelimat. ala. x tau dah la maksod ape. geli dan mat lah.



adeshhh~ harap dpt diterima. wahuhuhu~




DONE!




Jadi buat siapa siapa yang dah join , boleh tinggalkan link entry kau kau kau disini , berserta kod pilihan hadiah . Anda dikehendaki pilih DUA (2) daripada hadiah di bawah .



saya pilih... GGGG01 dan GGGG04. :)



DONE!

3 comments:

Farah D said...

Wahh! menarik lahh maksud gelimat awak tuu ;D
Thnks fr joining ye awak! :D

shafida said...

hahaa. :) thanks farah! :D

Mohd Shukri Fadzillah said...

saye pun di jemput joen haha, blogger lelaki jemputan lol.

"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"





Syarat2 nya:


1. Oppppp ! Jangan menggelabah disitu . Giveaway ni tak require kau untuk follow aku . Terpulang kalau nak follow ke tak , sikit tak heran .


FOLLOW, DONE!

2. Kewajipan utama untuk join giveaway ialah buat entri pasal giveaway ini dan tolong describe apa yang kau personally think about my blog . Tak kisah lah kau nak maki ke apa tapi aku confirm memang tak ada nya kau nak maki pasal nak hadiah free kan ? Jadi option kedua , boleh puji melambung lambung



okeh.. describe personally think about her blog..


okeh.. baru je bukak blog dye td. nak bru follow sbb dye penah singgah blog fida. :)

1st impression bile bukak blog dye. cisss... lawa pulak blog dye nie. cam jeles sket. haha. sbb dye letak background leopard print. gile jeles~ fuhh. n dye punye blog sgt gugurl.. sebab warne pink ye kawan2. sgt gegirl tau! haha


bile tgk puan punye blog.. putih melepak. cun sehh. :) n terima kasih kat dye sbb sudi mlawat blog fida yg naif tu. :)



overall.. smua yg ade kat blog dye cantik2 blake. kebanyakannye bewarne pink! pasti dye minat pink gile2 kan.. fuhh.. gegirl sungguh. :P




3. Title entry pasal giveaway ni kau boleh copy dan paste ya . "Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

DONE!




4. Sila tag at least 3 orang untuk join giveaway ni . Tapi make sure dia tahu diri dia di tag . Dia join ke tak join , itu dia punya pasal .


OKEH.. tagged cikpatin , dieyla , miami



DONE!



5. Sila tempek gambar berikut di dalam entry . Ya muka puyu aku ni . Sila tempek . Nak muntah 3 kali pun tkpe . Tapi tempek tetap tempek!




DONE!




6. Lengkapkan slogan ... " Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ..... " (mampus kau lah nak buat panjang mana )



merujuk kamus dewan edisi 2018, aku rasa maksud GELIMAT tu ialah gelimat lah. haha. geli itu adelah perasaan geli yang pelik2.. yang membuat kan seseorang itu ketawa.. yang menggelikan hati? maybe. haha. x terdescribed lah~ hahaha. mat pule ialah seorang lelaki mungkin? tidak mungkinlah dye wanita kerana nama dye mat? hahaha.



lepastu apabila geli dan mat bergabung. maka jadilah gelimat. gelimat bermaksud. mat yg sedang geli? euuuuwww.. omg. what is this? haha.



gelimat bermaksud .. youtube gelimat mungkin? cube google kat youtube.pasti jumpe.! haha.



kelaka siott. ades. masok air.



last2.. gelimat bermaksod. gelimat. ala. x tau dah la maksod ape. geli dan mat lah.



adeshhh~ harap dpt diterima. wahuhuhu~




DONE!




Jadi buat siapa siapa yang dah join , boleh tinggalkan link entry kau kau kau disini , berserta kod pilihan hadiah . Anda dikehendaki pilih DUA (2) daripada hadiah di bawah .



saya pilih... GGGG01 dan GGGG04. :)



DONE!

3 comments:

Farah D said...

Wahh! menarik lahh maksud gelimat awak tuu ;D
Thnks fr joining ye awak! :D

shafida said...

hahaa. :) thanks farah! :D

Mohd Shukri Fadzillah said...

saye pun di jemput joen haha, blogger lelaki jemputan lol.