Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

sekian lama



assalammualaikum semua pembaca.




1st skali fida nak mintak maaf sbb lama dah x update blog. bukan apa... fida bz sikit kat kuantan nie.. lg 1 berukband fida lembap sikit.. ishh~ sakit hati.




okeh.. patotnye aritu fida nak buat review ntok followers fida yg ke 100.. tp mintak maaf ye followers yg ke 100.. fida x smpat.. tp x pe.. harini fida review anda okeh?




*wink2






ok.. tahniah kepada followers fida yg ke 100.. terima kasih sbb sudi datang jenguk n follow fida punye blog yg x seberapa nie k??


okeh kawan2 fida yang lain.. sila lah ke blog iena ye. :) klik banner atau klik SINI



okeh lah...


fida nak kene pgi kolej ni.. entry seterusnya nanti fida upload n cite2 pasal fida konvo okeh? yeahh~ fida dah selamat berkonvo. terima kasih.



tata~


assalamualaikum.

2 comments:

sueRAFE said...

tahniah dah cukup 100, 107 dah pun :]

shafida said...

terima kasih sue. :)

sekian lama



assalammualaikum semua pembaca.




1st skali fida nak mintak maaf sbb lama dah x update blog. bukan apa... fida bz sikit kat kuantan nie.. lg 1 berukband fida lembap sikit.. ishh~ sakit hati.




okeh.. patotnye aritu fida nak buat review ntok followers fida yg ke 100.. tp mintak maaf ye followers yg ke 100.. fida x smpat.. tp x pe.. harini fida review anda okeh?




*wink2






ok.. tahniah kepada followers fida yg ke 100.. terima kasih sbb sudi datang jenguk n follow fida punye blog yg x seberapa nie k??


okeh kawan2 fida yang lain.. sila lah ke blog iena ye. :) klik banner atau klik SINI



okeh lah...


fida nak kene pgi kolej ni.. entry seterusnya nanti fida upload n cite2 pasal fida konvo okeh? yeahh~ fida dah selamat berkonvo. terima kasih.



tata~


assalamualaikum.

2 comments:

sueRAFE said...

tahniah dah cukup 100, 107 dah pun :]

shafida said...

terima kasih sue. :)