Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 20, 2011

otak yang kekosongan.

assalamualaikum...


harini fida rase nak hapdet entry kat blog fida nie.. memandangkan fida tgk kat en. nuffnang yang semalam ramai jugak yg melawat entry baru fida walaupon fida update pasal followers fida yg ke seratus je. :)


thank ek korang2. cume sekarang ni.. fida rase tak de haluan nak menaip ape ni sebenarnye. haha. xde idea weh.. alamak aih..


ha.. fida ade gitau fida nak hapdet new entry yg pasal konvo fida kan.. tp.. x dpt buat harini.. sbb fida tgh sebuk untuk menyiapkan report final semester fida yg kene hantar minggu ni jugak.. haha


setelah 3 bulan berpraktikal.. ni la saatnye nak siapkan report smpai ke akhirnya. :D

so.. fida akan upload gmbar fida n family and kawan2 fida berkonvo untuk next next next entry k kawan2.. :D


terima kasih still sokong fida.. walaupon blog fida ni x de pape. :)


k .. assalamualaikum.

No comments:

otak yang kekosongan.

assalamualaikum...


harini fida rase nak hapdet entry kat blog fida nie.. memandangkan fida tgk kat en. nuffnang yang semalam ramai jugak yg melawat entry baru fida walaupon fida update pasal followers fida yg ke seratus je. :)


thank ek korang2. cume sekarang ni.. fida rase tak de haluan nak menaip ape ni sebenarnye. haha. xde idea weh.. alamak aih..


ha.. fida ade gitau fida nak hapdet new entry yg pasal konvo fida kan.. tp.. x dpt buat harini.. sbb fida tgh sebuk untuk menyiapkan report final semester fida yg kene hantar minggu ni jugak.. haha


setelah 3 bulan berpraktikal.. ni la saatnye nak siapkan report smpai ke akhirnya. :D

so.. fida akan upload gmbar fida n family and kawan2 fida berkonvo untuk next next next entry k kawan2.. :D


terima kasih still sokong fida.. walaupon blog fida ni x de pape. :)


k .. assalamualaikum.

No comments: