Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 29, 2011

motif kau apa?

assalamualaikum semua pembaca..


fida mintak maaf banyak2 kat korang semua sbb dah lame x update blog ni dengan segala entry2.. fida x update pon sbb fida x mempunyai masa yang lebih lah.. sbb fida baru je pulang dari kuantan.. lepas je pra konvo aritu.. fida dah kene prepare untuk presentation untuk final semester.. untuk presentkan report dan final.. fuhhh...


okeh... setelah selesainya presentation dan segala urusan untuk final semester ni.. fida pon telah pulang dengan selamatnya ke Kuala Lumpur.. fuhh.. lame tau dah tinggalkan tmpat ini.. 2 minggu lebih rasanya.. huhu.. sabar jelah..


okeh.. berbalik kepada tajuk di atas.. motif kau apa? okeh.. motif update atau entry kalini ialah kerana dah lame x update. boleh x camni? ades.. okeh.. ni adelah entry untuk fida share segala kenangan fida bersama kwn2 pada detik2 yg menggembirakan.. setelah 3 tahun bersusah payah belajar penat letih semua.. fida telah berpra konvo dengan jayanya.. mengapa pra konvo? sbb ni kat kolej je.. another konvo akan berlangsung di UiTM.. :) lmbt lg nieyh..


okeh.. tanpa beletiaq pnjang.. fida sharekan saat gemilang fida bersama korang ye,, :) jemput lihat. :)



*ni masa mula2 smpai auditorium.. pagi2 dlm 7.30 gitu..






*sebelum masok audi.. mule2 jejak kaki ke kolej.. 7 lebih gitu.





*lepas berkonvo diatas pentas.. masa untuk guraw2




*bersama keluarga tersayang (kecuali abg)



*muke semangat masing2 bangun dan bersiap pagi2.


inilah beberapa gambar yg ade kat fida. :) tgk muke time2 ni.. sgt happy kan?? sape x happy rupenye2 dah 3 tahun dah ktorg bersama mengharungi susah payah x tido malam bersama. fuhhh...




percayalah... lepas ni fida akan rindu kat korang2 smua.. sebab mungkin lepas ni ade yg sambung belajar.. ade yang tak sambung belajar.. ntah bile kite nak jmpe lg kan?? harap2 persahabatan kite kekal hingga akhir hayat. Insyaallah. semoga kita dpt berjumpa lagi ..

pengalaman bersama korang akan fida simpan hingga akhir hayat fida. Insyaallah.


okeh.. sekian untuk entry kalini.



nanti fida update entry yg akan membuat perasaan fida bergelora.. fuhhh ayat nk power. maksodnye edisi sedih2 belaka. malam2 akhir sebelum esok berpisah dgn kwn2 dari seluruh negeri. :(


insyaallah fida update entry lg nanti. :)



p/s: kepada kwn2.. fida syg korang. smpai bila2. yg jaoh2.. nanti dtg2 lah sini.. yg dekat2 semoga dpt jmpe selalu. insyaallah. amin.









4 comments:

mcm ni lah said...

wahhh akhirnya ,. tahniah diucapkan yer :)

shafida said...

wahh.. terima kasih.. fuhh.. entry bru update sekejap dah ade orang komen. :) terima kasih.. :)

fatin said...

wahh hehehhe.. bestnnye dah konvo !!

shafida said...

thanks syg! :P

motif kau apa?

assalamualaikum semua pembaca..


fida mintak maaf banyak2 kat korang semua sbb dah lame x update blog ni dengan segala entry2.. fida x update pon sbb fida x mempunyai masa yang lebih lah.. sbb fida baru je pulang dari kuantan.. lepas je pra konvo aritu.. fida dah kene prepare untuk presentation untuk final semester.. untuk presentkan report dan final.. fuhhh...


okeh... setelah selesainya presentation dan segala urusan untuk final semester ni.. fida pon telah pulang dengan selamatnya ke Kuala Lumpur.. fuhh.. lame tau dah tinggalkan tmpat ini.. 2 minggu lebih rasanya.. huhu.. sabar jelah..


okeh.. berbalik kepada tajuk di atas.. motif kau apa? okeh.. motif update atau entry kalini ialah kerana dah lame x update. boleh x camni? ades.. okeh.. ni adelah entry untuk fida share segala kenangan fida bersama kwn2 pada detik2 yg menggembirakan.. setelah 3 tahun bersusah payah belajar penat letih semua.. fida telah berpra konvo dengan jayanya.. mengapa pra konvo? sbb ni kat kolej je.. another konvo akan berlangsung di UiTM.. :) lmbt lg nieyh..


okeh.. tanpa beletiaq pnjang.. fida sharekan saat gemilang fida bersama korang ye,, :) jemput lihat. :)



*ni masa mula2 smpai auditorium.. pagi2 dlm 7.30 gitu..






*sebelum masok audi.. mule2 jejak kaki ke kolej.. 7 lebih gitu.





*lepas berkonvo diatas pentas.. masa untuk guraw2




*bersama keluarga tersayang (kecuali abg)



*muke semangat masing2 bangun dan bersiap pagi2.


inilah beberapa gambar yg ade kat fida. :) tgk muke time2 ni.. sgt happy kan?? sape x happy rupenye2 dah 3 tahun dah ktorg bersama mengharungi susah payah x tido malam bersama. fuhhh...




percayalah... lepas ni fida akan rindu kat korang2 smua.. sebab mungkin lepas ni ade yg sambung belajar.. ade yang tak sambung belajar.. ntah bile kite nak jmpe lg kan?? harap2 persahabatan kite kekal hingga akhir hayat. Insyaallah. semoga kita dpt berjumpa lagi ..

pengalaman bersama korang akan fida simpan hingga akhir hayat fida. Insyaallah.


okeh.. sekian untuk entry kalini.



nanti fida update entry yg akan membuat perasaan fida bergelora.. fuhhh ayat nk power. maksodnye edisi sedih2 belaka. malam2 akhir sebelum esok berpisah dgn kwn2 dari seluruh negeri. :(


insyaallah fida update entry lg nanti. :)



p/s: kepada kwn2.. fida syg korang. smpai bila2. yg jaoh2.. nanti dtg2 lah sini.. yg dekat2 semoga dpt jmpe selalu. insyaallah. amin.









4 comments:

mcm ni lah said...

wahhh akhirnya ,. tahniah diucapkan yer :)

shafida said...

wahh.. terima kasih.. fuhh.. entry bru update sekejap dah ade orang komen. :) terima kasih.. :)

fatin said...

wahh hehehhe.. bestnnye dah konvo !!

shafida said...

thanks syg! :P