Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

.mari check kelajuan blog anda.


assalamualaikum semua. selamat pagi.. :) (ecewah.. pagi lah sgt. nak tgh ari dah)




okeh.. arini.. fida nak share dgn korang smua nie... korang nak x??? cehh.. mestilah nak kan.. ha.. korang2 smua.. korang tau x blog korang berat ke x.. bape lame dye loading smua?? kira mcm tahap keberatan dan tahap kelajuan blog korang lah.. korang tau x???




ha.. ni fida punye.. fida pon baru je buat bende nie td.. haha. express tau!





*sila klik untuk tumbesaran! :)



ha.. if korang nak check kan.. korang boleh lah masok ke web ni.. http://www.iwebtool.com/speed_test then.. korang masokkan website korang ye. :) then korang dpt lah tau mcm fida tu ha. :)



okeh?? slamat mencuba ye! good luck! :D

No comments:

.mari check kelajuan blog anda.


assalamualaikum semua. selamat pagi.. :) (ecewah.. pagi lah sgt. nak tgh ari dah)




okeh.. arini.. fida nak share dgn korang smua nie... korang nak x??? cehh.. mestilah nak kan.. ha.. korang2 smua.. korang tau x blog korang berat ke x.. bape lame dye loading smua?? kira mcm tahap keberatan dan tahap kelajuan blog korang lah.. korang tau x???




ha.. ni fida punye.. fida pon baru je buat bende nie td.. haha. express tau!





*sila klik untuk tumbesaran! :)



ha.. if korang nak check kan.. korang boleh lah masok ke web ni.. http://www.iwebtool.com/speed_test then.. korang masokkan website korang ye. :) then korang dpt lah tau mcm fida tu ha. :)



okeh?? slamat mencuba ye! good luck! :D

No comments: