Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 11, 2011

.kenapa mesti macam nie??.

assalamuaikum semua. :)


okeh.. fuh.. dah 2 hari bru nak tambah entry??


ha.. gini lah. kalau korang bce tajuk entry ni kenapa mesti mcm ni? ha.. mesti korang tanye kan.. kenapa apa? mcm ni apa?


ha.. ni lah.. fida nak gtaw.. lately bz.. bukan bz bekerja ye kawan2. cume bz keluar. membeli barang2 untuk pra konvo yang akan diadakan di kolej fida.




wahhhhh... rase mcm x percaya.. dah nak abes amik diploma dah. yey!!! xsangka.. dah 3 tahun fida belajar untuk diploma ni. :D


okeh.. esok fida akan bergerak ke Kuantan.. fuhh.. drive dgn member. so. start esok setelah lame fida x menggunakan berukben.. sbb kat ruma ade unifi kan. so berukban mmg x digunekan lah kan. so start esok fida akan menggunakan berukban kembali. laju kah? lambatkah? dah lme x gune. fida lg lah x tau. hehe. :D



okeh.. so.. bile gune berukban. fida akan check dlu tahap kelajuan mereka ye.. takot nanti x ckop laju. x syok jugak nak update blog kan.. tp.. yg fida perasan sekarang ni. fida ade mcm2 cite nak cite kat pembaca sume. cume.. idea ntok menulis tu x de.. sedih. sob3. yg ni bru ade kene mengena dgn tajuk tau..


k lah. dah pnjg dah melalut nie. okeh. kawan2 sume yg berada di kuantan. tunggu fida balik esok. rinduuuuuu korang sgt3. :) ta~




p/s: entry kali ini sbb nak gitau fida nak pegi kuantan, fida akan gune berukban dan mungkin x update blog kerana line yg x berapa elok. sori merapu lebih. :)

2 comments:

Pembawa_Wacana said...

Anda di review...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/jom-berkenalan-dengan-fida-aiman-miss.html

shafida said...

terima kasih pembaca wacana. :)

.kenapa mesti macam nie??.

assalamuaikum semua. :)


okeh.. fuh.. dah 2 hari bru nak tambah entry??


ha.. gini lah. kalau korang bce tajuk entry ni kenapa mesti mcm ni? ha.. mesti korang tanye kan.. kenapa apa? mcm ni apa?


ha.. ni lah.. fida nak gtaw.. lately bz.. bukan bz bekerja ye kawan2. cume bz keluar. membeli barang2 untuk pra konvo yang akan diadakan di kolej fida.




wahhhhh... rase mcm x percaya.. dah nak abes amik diploma dah. yey!!! xsangka.. dah 3 tahun fida belajar untuk diploma ni. :D


okeh.. esok fida akan bergerak ke Kuantan.. fuhh.. drive dgn member. so. start esok setelah lame fida x menggunakan berukben.. sbb kat ruma ade unifi kan. so berukban mmg x digunekan lah kan. so start esok fida akan menggunakan berukban kembali. laju kah? lambatkah? dah lme x gune. fida lg lah x tau. hehe. :D



okeh.. so.. bile gune berukban. fida akan check dlu tahap kelajuan mereka ye.. takot nanti x ckop laju. x syok jugak nak update blog kan.. tp.. yg fida perasan sekarang ni. fida ade mcm2 cite nak cite kat pembaca sume. cume.. idea ntok menulis tu x de.. sedih. sob3. yg ni bru ade kene mengena dgn tajuk tau..


k lah. dah pnjg dah melalut nie. okeh. kawan2 sume yg berada di kuantan. tunggu fida balik esok. rinduuuuuu korang sgt3. :) ta~




p/s: entry kali ini sbb nak gitau fida nak pegi kuantan, fida akan gune berukban dan mungkin x update blog kerana line yg x berapa elok. sori merapu lebih. :)

2 comments:

Pembawa_Wacana said...

Anda di review...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/jom-berkenalan-dengan-fida-aiman-miss.html

shafida said...

terima kasih pembaca wacana. :)