Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 2, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !


assalamualaikum.

ha. nampak x banner kat atas tu? ha. fida bru nak join buat kali pertame segmen abg ben ashaari nie..abgben segmen kalini name dia segmen deco deco :)


fida baru je make up kan blog fida yg x seberapa ni .. tp x de la makeup mne sbb fida hebat mane.

tp just sje2 je nak join segmen abg ben nie. :)


so.. kalau ade kwn2 yg tgk blog fida ni. sila lah kritik ye. fida x kesah. fida akan sedut semua kritikan korang k? mcm yuyu penah ckp. kite kene sedut semua kritikan org bagi n improve diri. :)


so. tu jelah. thanks. :)

2 comments:

Fariha Ismail said...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

shafida said...

hye. :)
thanks sbb follow fida. fida pon baru2 lg dgn blog nie. :)
same2 lah kite bertunjuk ajar k?
:)

DECO DECO BENG BENG BOONG !


assalamualaikum.

ha. nampak x banner kat atas tu? ha. fida bru nak join buat kali pertame segmen abg ben ashaari nie..abgben segmen kalini name dia segmen deco deco :)


fida baru je make up kan blog fida yg x seberapa ni .. tp x de la makeup mne sbb fida hebat mane.

tp just sje2 je nak join segmen abg ben nie. :)


so.. kalau ade kwn2 yg tgk blog fida ni. sila lah kritik ye. fida x kesah. fida akan sedut semua kritikan korang k? mcm yuyu penah ckp. kite kene sedut semua kritikan org bagi n improve diri. :)


so. tu jelah. thanks. :)

2 comments:

Fariha Ismail said...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

shafida said...

hye. :)
thanks sbb follow fida. fida pon baru2 lg dgn blog nie. :)
same2 lah kite bertunjuk ajar k?
:)