Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 7, 2011

CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"

sape2 nak join2?? mari2. :) klik banner. :D

okeh. ni gambar sendiri untuk contest yg fida join.. contest ini... klik


okeh..masa untuk mengayat..


buat semua kawan2. jom join contest ni.. jangan segan2 untuk join contest ni.. xyah segan2 nak muncungkan mulut anda tu.. sebab bukan semua org boleh buat muncung tau!

fida dah buktikan fida boleh.. anda bila lagi??


kih kih kih. :D



sekian terima kasih. *wink2.

6 comments:

najwa mohd nasir said...

gmba awk tuh cm malu2 jek nk muncung . hehe . good luck ! :)

shafida said...

haha. najwa. alah. biase lah tu. ahaks. lg2 kat opis ni ha. :)

eh.. thanks sbb drop by. :P

❤Azma Azhar said...

i follow... hehe

shafida said...

thank you azma. :)

Faziera said...

cam malu2 je muncung die..hihi
gud luck!!


jom terjah: Update yang sedikit lambat untuk anugerah bintang popular =)

shafida said...

faziera: thanks sudi jenguk2. :)
malu sikit je.. sbb on the spot nak masok contest trus tangkap gmba. hehe. kat ofis tuh. :D

CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"

sape2 nak join2?? mari2. :) klik banner. :D

okeh. ni gambar sendiri untuk contest yg fida join.. contest ini... klik


okeh..masa untuk mengayat..


buat semua kawan2. jom join contest ni.. jangan segan2 untuk join contest ni.. xyah segan2 nak muncungkan mulut anda tu.. sebab bukan semua org boleh buat muncung tau!

fida dah buktikan fida boleh.. anda bila lagi??


kih kih kih. :D



sekian terima kasih. *wink2.

6 comments:

najwa mohd nasir said...

gmba awk tuh cm malu2 jek nk muncung . hehe . good luck ! :)

shafida said...

haha. najwa. alah. biase lah tu. ahaks. lg2 kat opis ni ha. :)

eh.. thanks sbb drop by. :P

❤Azma Azhar said...

i follow... hehe

shafida said...

thank you azma. :)

Faziera said...

cam malu2 je muncung die..hihi
gud luck!!


jom terjah: Update yang sedikit lambat untuk anugerah bintang popular =)

shafida said...

faziera: thanks sudi jenguk2. :)
malu sikit je.. sbb on the spot nak masok contest trus tangkap gmba. hehe. kat ofis tuh. :D