Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 7, 2011

Aku Seorang Jutawan


fida baru je join segmen nie. :)


fida kene cerita ape yang akan fida lakukan jika fida adalah seorang jutawan. :)


*wah... kalau lah fida jd jutawan kan.. (blink2 mate) :)


1st.. fida akan hantar mama dengan abah and adik bradik pegi mekah..menunaikan haji. tu yang 1st..


2nd.. fida akan sedekah kepada fakir miskin dan orang2 susah.. fida nak ringankan beban orang2 yang susah.. selagi fida boleh tolong..fida akan tolong.. Insyaallah. (sebak plak tibe)


3rd.. fida akan ajak sedara mara, kawan2 baik fida pergi bercuti2 kat mana2 untuk lepaskan rindu kat dorang smua.


banyak lah kalau nak senaraikan semua..(berangan lebih ni)..


tp yg nak sgt fida buat kalau fida adalah seorang jutawan ialah.... fida nak kahwin.. :P


hai.. gatal beno bunyinye. haha. gitu lah gamaknya. :D



ha..kawan2 sume nak join segmen ni? ha.. mari klik disini.. klik2

6 comments:

si gadis ungu said...

salam kenal..dtg dri segmen aku jutawan jgk..
wah,bgs2 niat yg baik..tp part yg nak kahwin tak tahan..kalo x jutawan,x kahwin la..hehe..gurau2 je..

meh tngk jwpn isteri jutawan ney ye..
http://sitishafur.blogspot.com/2011/04/aku-seorang-jutawan.html

shafida said...

walaikumsalam. :)

hehe. kahwin tu last skali. haha.

klo jd jutawan atau x jd jutawan.. tetap akan kawin.. tp berbeza lah situasinya. ye ke idok? hehehe
:)

tq sudi singgah. :)

Kyra said...

pweehitt...aminkan untuk jadi jutawan tu...salam kenalan baru :)

http://kyraismera.blogspot.com/2011/04/aku-seorang-jutawan.html

Kalamhati said...

salam singgah..=)

shafida said...

kyra: fiwit.. :) marilah mari. :) amin2

kalamhati.. waalaikumsalam. terima kasih sudi singgah. :D

nanie zainudin said...

Helllooooooooo...

Nanie jalan2 n follow sesiapa yg nanie belum follow....

kowank nak HADIAH tak?

try tgk entry ni...

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

Aku Seorang Jutawan


fida baru je join segmen nie. :)


fida kene cerita ape yang akan fida lakukan jika fida adalah seorang jutawan. :)


*wah... kalau lah fida jd jutawan kan.. (blink2 mate) :)


1st.. fida akan hantar mama dengan abah and adik bradik pegi mekah..menunaikan haji. tu yang 1st..


2nd.. fida akan sedekah kepada fakir miskin dan orang2 susah.. fida nak ringankan beban orang2 yang susah.. selagi fida boleh tolong..fida akan tolong.. Insyaallah. (sebak plak tibe)


3rd.. fida akan ajak sedara mara, kawan2 baik fida pergi bercuti2 kat mana2 untuk lepaskan rindu kat dorang smua.


banyak lah kalau nak senaraikan semua..(berangan lebih ni)..


tp yg nak sgt fida buat kalau fida adalah seorang jutawan ialah.... fida nak kahwin.. :P


hai.. gatal beno bunyinye. haha. gitu lah gamaknya. :D



ha..kawan2 sume nak join segmen ni? ha.. mari klik disini.. klik2

6 comments:

si gadis ungu said...

salam kenal..dtg dri segmen aku jutawan jgk..
wah,bgs2 niat yg baik..tp part yg nak kahwin tak tahan..kalo x jutawan,x kahwin la..hehe..gurau2 je..

meh tngk jwpn isteri jutawan ney ye..
http://sitishafur.blogspot.com/2011/04/aku-seorang-jutawan.html

shafida said...

walaikumsalam. :)

hehe. kahwin tu last skali. haha.

klo jd jutawan atau x jd jutawan.. tetap akan kawin.. tp berbeza lah situasinya. ye ke idok? hehehe
:)

tq sudi singgah. :)

Kyra said...

pweehitt...aminkan untuk jadi jutawan tu...salam kenalan baru :)

http://kyraismera.blogspot.com/2011/04/aku-seorang-jutawan.html

Kalamhati said...

salam singgah..=)

shafida said...

kyra: fiwit.. :) marilah mari. :) amin2

kalamhati.. waalaikumsalam. terima kasih sudi singgah. :D

nanie zainudin said...

Helllooooooooo...

Nanie jalan2 n follow sesiapa yg nanie belum follow....

kowank nak HADIAH tak?

try tgk entry ni...

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html