Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

wahh.

assalamualaikum semua. (if ade org yg bace) hehe.

ok harini nak share dgn korang.. fida bru je join heartbeat..
bagi korang2 yg ade blog tu meh la ramai2 daftar bende ni. korang boleh la earning something. :)
saje2 je join ni tu pon cik epal yg ajar. :) terima kasih ye. dye sharekan some info kat fida. so fida pon sharekan lah info ni ntok kwn2 blogger yg lain. :)

meh join sini meh...

korang boleh pgi page fida bwh skali ade banner dye.. so klik je. :)


jom3.. fida pon suke bile korang like bende2 camni. okeh? sayang korang smua if x paham pape feel free to ask. :) tata.. :D

3 comments:

fatin said...

heartbeat tu mende fida???

shafida said...

heartbeat tu slain dri u menulis blog ni. if ade org tgk iklan u tu u akan dpt earn duit. :)
kire mcm sambil2 u ajak org join u pon dpt gaji. kite same2 tlg lah. mari join ramai2 :)

fatin said...

yeke?? cANE nk buat tu?? click pd u pnye???

wahh.

assalamualaikum semua. (if ade org yg bace) hehe.

ok harini nak share dgn korang.. fida bru je join heartbeat..
bagi korang2 yg ade blog tu meh la ramai2 daftar bende ni. korang boleh la earning something. :)
saje2 je join ni tu pon cik epal yg ajar. :) terima kasih ye. dye sharekan some info kat fida. so fida pon sharekan lah info ni ntok kwn2 blogger yg lain. :)

meh join sini meh...

korang boleh pgi page fida bwh skali ade banner dye.. so klik je. :)


jom3.. fida pon suke bile korang like bende2 camni. okeh? sayang korang smua if x paham pape feel free to ask. :) tata.. :D

3 comments:

fatin said...

heartbeat tu mende fida???

shafida said...

heartbeat tu slain dri u menulis blog ni. if ade org tgk iklan u tu u akan dpt earn duit. :)
kire mcm sambil2 u ajak org join u pon dpt gaji. kite same2 tlg lah. mari join ramai2 :)

fatin said...

yeke?? cANE nk buat tu?? click pd u pnye???