Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

.kenangan.

fuh.. (mengeluh lagi)..

nak buat camne, dah mmg bende ni kene mengeluh kan.. :(

1st. nak gtaw laptop dah kosong. 2nd. nak gtaw sume gmbar kenangan sebelum2 ni dari zaman sekolah smpai lah gmbar dah 21 tahun ni dah clean n clear. sbb laptop rosak n xdpt diselamatkan dah semua file2 dlm tu.. sedeyh wehh.. :( mcm memori dlm kepale otak ni dah kne clear mcm org hilang ingatan boleh x? hishhhh..

3rd. dear buah hati a.k.a kwn baik en.arip.. kenangan kite pon dah clear. sebak bile dpt tau mse laptop kne baiki tu.. huhu... gambar kite dri zaman skola time dating2 dulu pon dah hilang awk tau x? gambar sekarang2 mmg dah x de gambar dah(haha sekarang2 x de tgkap gmba da). huhu.. seb bek ade 1 gmba favourite yg telah di edit dlm hp ade lg.. 1 tu jela kenangan kite yg tggl untuk 4 tahon 7 bulan nieyh. sorry ye sbb sye x dpt selamatkan gmbar kite. erm.. sorry sgt3. nanti kite cipta kenangan baru ye? new one! tu pon kalau kite still jmpe lg lahh... okeh?? haha!

4th. dear kwn2 baik sye baik yg kat sekolah, kolej n dari kecik... saye mintak maaf jugak pasal gmbar2 kenangan kite dulu. kali ni semua skali x dpt diselamatkan.. yg paling syg segala gambar2 kite bersama. sye mintak maaf ye. en.Virus yg jahat sgt kacau laptop sye. jadi sye x cukop berikan protection untuk laptop sye.. jd laptop sye pon sakit lah apabila en.Virus gigit2 file2 dlm tu. kesian kan? sye x pndai jge laptop sye. fuhh.. sedih betul. nanti bantulah sye mencipta kenangan dahulu kembali ye.. :)

last skali... nak mintak korang2 sume kembali kan kenangan kite dulu2 ye, smoga persahabatan kite n kenangan kite kekal smpai akhir hayat.. Insyaallah.. (ada jalannya). :)

k t.c. da~

No comments:

.kenangan.

fuh.. (mengeluh lagi)..

nak buat camne, dah mmg bende ni kene mengeluh kan.. :(

1st. nak gtaw laptop dah kosong. 2nd. nak gtaw sume gmbar kenangan sebelum2 ni dari zaman sekolah smpai lah gmbar dah 21 tahun ni dah clean n clear. sbb laptop rosak n xdpt diselamatkan dah semua file2 dlm tu.. sedeyh wehh.. :( mcm memori dlm kepale otak ni dah kne clear mcm org hilang ingatan boleh x? hishhhh..

3rd. dear buah hati a.k.a kwn baik en.arip.. kenangan kite pon dah clear. sebak bile dpt tau mse laptop kne baiki tu.. huhu... gambar kite dri zaman skola time dating2 dulu pon dah hilang awk tau x? gambar sekarang2 mmg dah x de gambar dah(haha sekarang2 x de tgkap gmba da). huhu.. seb bek ade 1 gmba favourite yg telah di edit dlm hp ade lg.. 1 tu jela kenangan kite yg tggl untuk 4 tahon 7 bulan nieyh. sorry ye sbb sye x dpt selamatkan gmbar kite. erm.. sorry sgt3. nanti kite cipta kenangan baru ye? new one! tu pon kalau kite still jmpe lg lahh... okeh?? haha!

4th. dear kwn2 baik sye baik yg kat sekolah, kolej n dari kecik... saye mintak maaf jugak pasal gmbar2 kenangan kite dulu. kali ni semua skali x dpt diselamatkan.. yg paling syg segala gambar2 kite bersama. sye mintak maaf ye. en.Virus yg jahat sgt kacau laptop sye. jadi sye x cukop berikan protection untuk laptop sye.. jd laptop sye pon sakit lah apabila en.Virus gigit2 file2 dlm tu. kesian kan? sye x pndai jge laptop sye. fuhh.. sedih betul. nanti bantulah sye mencipta kenangan dahulu kembali ye.. :)

last skali... nak mintak korang2 sume kembali kan kenangan kite dulu2 ye, smoga persahabatan kite n kenangan kite kekal smpai akhir hayat.. Insyaallah.. (ada jalannya). :)

k t.c. da~

No comments: