Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

.hello!.

assalamualaikum.. dan selamat sejahtera ye kepada semua. ahaks!
okeh. post kalini nak gitaw u'olls semua pasal template bru fida. :)
cantik kan? ala comel2 gitu. ahaks. n yg pasti kaler pink u olls.! haha.
walaupon xbrape sgt la dgn pink kan... tp boleh la warne nie. hehe. :) agak2 comel je..
baik korang jujur cakap comel ke x huh?? ngaku cpt ngaku! comel n cantik kan? bagus2. t fida bg choki2 ntok korang ye. hehe.
okeh. slain dripada itu. fida nak habaq mai nie(ecewahh gune loghat kedah sat) betapa cepatnye waktu berlalu.. x smpai sbulan je lg fida dah nak abes praktikal dan bakal mengakhiri diploma office management and technology nieyh.. :) wahhh.. x sangke kan? cpt btol dah 3 tahun.. fuhhh..
rase mcm kejap na je.. padahal dah 3 tahun.. seraya dengan itu.. fida nak bgtau lah.. insyaallah fida akan sambung blaja lg lepas nie.. sbb fida malas nak kje. blaja lg best. :P
hehe.. so.. fida dah pon selamat meng"apply" ntok degree. :) chaiyok2! fida still sayangkan UiTM so fida apply uitm je. :) nak cpt2 blaja.. nak cepat2 habis.. wahhh~ seronok kan?
ha.. gitu lah gamaknye. ha.. ni ade lg 1 story morry nie. :)
aritu...(dah 3 minggu dah kot) fida dgn fyra pi pasar rakyat.. pegi jalan2 n ktorg pegi tempah baju budak2 rumah No31. :) wahh. kenangan beb. bile terkenang rase rindu plak kat korang nie. ish3. sebak sat,, 1, 2, 3.. ha.. ok dah hilang sebak dah.. wakakka. eh gelak sopan sket. hihi. :D
ok sambung2.. ktorg pegi tempah kan baju untuk dorang al maklum la dorang kat KUANTAN nun jaoh disana. :)
so... blan 4 t siaplah. so nanti ktorg ade presentation kat sne ktorg bawak la ye korang!! :) sronok! boleh pakai same2. syok3. hehe. :D
okeh.. then.....baju tu kalau x lawa mintak mahap la ye. tp rase ckop lawa dah. eceeeehhhhhhh. ^_*
okeh.. n last skali nak cite ialah.. dik tin. saye mintak mahap la ye. saye x mampu nak laksanakan misi 1 minggu tu. :( regret btol rasenye. sbb.. x mampu!!! wahh. teruk kan? jgn ikot perangai saye ye? promise! saye dah berbaik2 dgn dye. x leh la dye x de. haiyoyo~ n not so bad lah.. saye kwn2 lah dgn dye. saye dah ckp kat dye.. sye xkan kacau urusan peribadi dye n hal2 perempuan mne2 pon dgn dye. cume sye nak dye ade je dgn saye. nak lupekan mmg x dpt lahhh~ dah2. saye mintak mahap ye. jgn marah saye. kalau marah x nak balik sane cuti t. haha. x de la joking. :) sorry ye. *** okeh.. mood sedih sebak tamat***
kepada cinta hati pengarang jantung... ecewahhhh (mcm lah ado) ..
jage diri baik2 ye. haha. kwn2 saye adelah cinta hati pengarang jantung pisang saye. :)
cinta korang lah! nanti free2 kite jumpe okeh? Insyaallah.
k lah. rasenye ni dah pnjang berjela dah nie. harap2 xde lah error kat mane2. haha! MY BAD...~
lalala... k lah. silelah menjamu mate dan telinga di blog saye. :)
*p/s: rajin2 lah click banner pink sbelah sane ye... --------------->>>>>>>>>>>>>>>>
love korang. tq!
assalamualaikum...

No comments:

.hello!.

assalamualaikum.. dan selamat sejahtera ye kepada semua. ahaks!
okeh. post kalini nak gitaw u'olls semua pasal template bru fida. :)
cantik kan? ala comel2 gitu. ahaks. n yg pasti kaler pink u olls.! haha.
walaupon xbrape sgt la dgn pink kan... tp boleh la warne nie. hehe. :) agak2 comel je..
baik korang jujur cakap comel ke x huh?? ngaku cpt ngaku! comel n cantik kan? bagus2. t fida bg choki2 ntok korang ye. hehe.
okeh. slain dripada itu. fida nak habaq mai nie(ecewahh gune loghat kedah sat) betapa cepatnye waktu berlalu.. x smpai sbulan je lg fida dah nak abes praktikal dan bakal mengakhiri diploma office management and technology nieyh.. :) wahhh.. x sangke kan? cpt btol dah 3 tahun.. fuhhh..
rase mcm kejap na je.. padahal dah 3 tahun.. seraya dengan itu.. fida nak bgtau lah.. insyaallah fida akan sambung blaja lg lepas nie.. sbb fida malas nak kje. blaja lg best. :P
hehe.. so.. fida dah pon selamat meng"apply" ntok degree. :) chaiyok2! fida still sayangkan UiTM so fida apply uitm je. :) nak cpt2 blaja.. nak cepat2 habis.. wahhh~ seronok kan?
ha.. gitu lah gamaknye. ha.. ni ade lg 1 story morry nie. :)
aritu...(dah 3 minggu dah kot) fida dgn fyra pi pasar rakyat.. pegi jalan2 n ktorg pegi tempah baju budak2 rumah No31. :) wahh. kenangan beb. bile terkenang rase rindu plak kat korang nie. ish3. sebak sat,, 1, 2, 3.. ha.. ok dah hilang sebak dah.. wakakka. eh gelak sopan sket. hihi. :D
ok sambung2.. ktorg pegi tempah kan baju untuk dorang al maklum la dorang kat KUANTAN nun jaoh disana. :)
so... blan 4 t siaplah. so nanti ktorg ade presentation kat sne ktorg bawak la ye korang!! :) sronok! boleh pakai same2. syok3. hehe. :D
okeh.. then.....baju tu kalau x lawa mintak mahap la ye. tp rase ckop lawa dah. eceeeehhhhhhh. ^_*
okeh.. n last skali nak cite ialah.. dik tin. saye mintak mahap la ye. saye x mampu nak laksanakan misi 1 minggu tu. :( regret btol rasenye. sbb.. x mampu!!! wahh. teruk kan? jgn ikot perangai saye ye? promise! saye dah berbaik2 dgn dye. x leh la dye x de. haiyoyo~ n not so bad lah.. saye kwn2 lah dgn dye. saye dah ckp kat dye.. sye xkan kacau urusan peribadi dye n hal2 perempuan mne2 pon dgn dye. cume sye nak dye ade je dgn saye. nak lupekan mmg x dpt lahhh~ dah2. saye mintak mahap ye. jgn marah saye. kalau marah x nak balik sane cuti t. haha. x de la joking. :) sorry ye. *** okeh.. mood sedih sebak tamat***
kepada cinta hati pengarang jantung... ecewahhhh (mcm lah ado) ..
jage diri baik2 ye. haha. kwn2 saye adelah cinta hati pengarang jantung pisang saye. :)
cinta korang lah! nanti free2 kite jumpe okeh? Insyaallah.
k lah. rasenye ni dah pnjang berjela dah nie. harap2 xde lah error kat mane2. haha! MY BAD...~
lalala... k lah. silelah menjamu mate dan telinga di blog saye. :)
*p/s: rajin2 lah click banner pink sbelah sane ye... --------------->>>>>>>>>>>>>>>>
love korang. tq!
assalamualaikum...

No comments: