Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 1, 2011

giveaway ezan yang ke 2


assalamualaikum.. okeh arini fida nak join contest cik ezan ye. :) okeh. kenapa fida nak join contest cik ezan ni?? sbb.... ni adelah contest pertama fida join setelah sekian lame fida ade blog nie. ahak.. sbb ape ni contest pertama yg fida join? sbb selama ni fida hanya tgk org lain join contest org2 sbb fida x reti nak tagged or link kan blog kat pembuat contest tu. stelah fida diajar oleh spupu fida.. fatin so sekarang fida boleh la join contest2 nie. :) sebab lain fida join contest cik ezan ni.. sebab.. fida suke tgk header2 yang cik ezan buat ni.. cantikkkkk sgt.. suke2. harap2 fida dpt lah menang. yeyeh! kan cik ezan.. n fida pon baru je jd followers cik ezan nie. xmenang pon x pe, janji fida dah cube kan ezan? :)

2 comments:

ezan said...

thanks dear, for join ga yang tak seberapa nie, hehehe

good luck ^___^

shafida said...

ur welcome.! wahh.. terima kasih sbb sudi komen kat blog fida yg x seberapa nie. :)

giveaway ezan yang ke 2


assalamualaikum.. okeh arini fida nak join contest cik ezan ye. :) okeh. kenapa fida nak join contest cik ezan ni?? sbb.... ni adelah contest pertama fida join setelah sekian lame fida ade blog nie. ahak.. sbb ape ni contest pertama yg fida join? sbb selama ni fida hanya tgk org lain join contest org2 sbb fida x reti nak tagged or link kan blog kat pembuat contest tu. stelah fida diajar oleh spupu fida.. fatin so sekarang fida boleh la join contest2 nie. :) sebab lain fida join contest cik ezan ni.. sebab.. fida suke tgk header2 yang cik ezan buat ni.. cantikkkkk sgt.. suke2. harap2 fida dpt lah menang. yeyeh! kan cik ezan.. n fida pon baru je jd followers cik ezan nie. xmenang pon x pe, janji fida dah cube kan ezan? :)

2 comments:

ezan said...

thanks dear, for join ga yang tak seberapa nie, hehehe

good luck ^___^

shafida said...

ur welcome.! wahh.. terima kasih sbb sudi komen kat blog fida yg x seberapa nie. :)