Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 26, 2011

.berjimba bersama mama.

assalamualaikum..






hye semua pembaca blog fida~ :D (ntah ade ke x de tah kan :P)


okeh. fida bru je balik dari keluar berjalan-jalan dengan mama.. pergi membeli belah dan merayau2 di cheras leisure mall (ecewah.. mcm lah jaoh sgt) anyway leisure mall tu berhadapan je dengan rumah fida ye kawan2. :) so tu sbb pergi berjalan ke sane dengan mudahnya.


okeh.. harini nak cite lah.. aktiviti fida ntok today kan.. selaind ari berjalan2 mencuci mata dan merayau2 mcm x de hala tuju.. misi utama untuk pergi ke cheras leisure mall adalah untuk berjalan-jalan dan pergi menonton wayang.(hikayat merong mahawangsa) yg telah tertunggak berminggu2.. Fuhhhh.. lme kan? tuh la. sbelum ni dah berniat nak pergi tgk.. tp always ade masalah yg tak dapat dielakkan.. ecewahhh. :D mcm lah bz sgt kan..


okeh. td pergi menonton wayang cite merong mahawangsa tu kan.. okeh fida bg 5 bintang lah ntok cite nie. sbb fida suke pelakon dan jalan cerita tu. fuhh.. hebat ehh.. geram je tgk hero hensem :P euuuwwww. gatai sat. hehe.


okeh. lepas je gi tgk wyg dgn mama, kami pon pergilah mencuci mate di kedai kasot dan juga kedai handbag! wow!!! byk btul beg yg comel2 blaka. tp x belilah kan. duit takdak! pastu yg berkenan dihati smuanye RM200++ tau. mne sudi nak kuar duit. :P bkn kedekut tau cume budget tade. haha.


then. pegi popular tman mama cari buku sudoku tuh.. then smentara mama mencari sudoku.. fida pon pergi lah ke bahagian yg lazimnya.. iaitu novel.. :D like2 bergande tau! hehe. wahh. rambang mate nak pilih buku novel tau. tp kalini bosan rasenye nak beli novel melayu.. hehe. bukan bosan tau. cume fida dah ade 4 buku novel yg blom bace lg sbb bz berpraktikal. :)


so.. fida pon teringin nak ade 1 novel english tau. :) so td belilah.. ape ek tajuk dye? jap eh.. Step on it cupid.. you can't hurry love..or can you? ha.. penulisnye lorelai mathias. :) ni first english novel yg fida beli tau. hehe. :D n beli 1 majalah dara. :) mcm2 ada~ hehe..


okeh .. sini fida nk gi tau kwn2 je. smlm fida dah abih RM100 ntok membeli belah. penat tau simpan duit berminggu2 tbe2 dlm sehari blh habis rm100.. sedeyh tau! ishhh.. tp x pe.. sbb fida dpt 5 baju.. 3 shawl dan 4 inner syria. :) untung kan? hehe. :D

so kat sni fida ade serta kan hamba baju, inner and shawl yg bru je beli smlm. dan buku yg baru je fida beli td kat popular. terima kasih ye!


*terima kasih ye sbb sudi bace. :) rajin2 la klik ape yg patot n thanks sbb sudi lalu lalang kat blog fida . :)

*menggedik2


*dara.com


*first english novel :)

*wink2 angkat2 kening.

p/s: sekian terima kasih. :)

No comments:

.berjimba bersama mama.

assalamualaikum..






hye semua pembaca blog fida~ :D (ntah ade ke x de tah kan :P)


okeh. fida bru je balik dari keluar berjalan-jalan dengan mama.. pergi membeli belah dan merayau2 di cheras leisure mall (ecewah.. mcm lah jaoh sgt) anyway leisure mall tu berhadapan je dengan rumah fida ye kawan2. :) so tu sbb pergi berjalan ke sane dengan mudahnya.


okeh.. harini nak cite lah.. aktiviti fida ntok today kan.. selaind ari berjalan2 mencuci mata dan merayau2 mcm x de hala tuju.. misi utama untuk pergi ke cheras leisure mall adalah untuk berjalan-jalan dan pergi menonton wayang.(hikayat merong mahawangsa) yg telah tertunggak berminggu2.. Fuhhhh.. lme kan? tuh la. sbelum ni dah berniat nak pergi tgk.. tp always ade masalah yg tak dapat dielakkan.. ecewahhh. :D mcm lah bz sgt kan..


okeh. td pergi menonton wayang cite merong mahawangsa tu kan.. okeh fida bg 5 bintang lah ntok cite nie. sbb fida suke pelakon dan jalan cerita tu. fuhh.. hebat ehh.. geram je tgk hero hensem :P euuuwwww. gatai sat. hehe.


okeh. lepas je gi tgk wyg dgn mama, kami pon pergilah mencuci mate di kedai kasot dan juga kedai handbag! wow!!! byk btul beg yg comel2 blaka. tp x belilah kan. duit takdak! pastu yg berkenan dihati smuanye RM200++ tau. mne sudi nak kuar duit. :P bkn kedekut tau cume budget tade. haha.


then. pegi popular tman mama cari buku sudoku tuh.. then smentara mama mencari sudoku.. fida pon pergi lah ke bahagian yg lazimnya.. iaitu novel.. :D like2 bergande tau! hehe. wahh. rambang mate nak pilih buku novel tau. tp kalini bosan rasenye nak beli novel melayu.. hehe. bukan bosan tau. cume fida dah ade 4 buku novel yg blom bace lg sbb bz berpraktikal. :)


so.. fida pon teringin nak ade 1 novel english tau. :) so td belilah.. ape ek tajuk dye? jap eh.. Step on it cupid.. you can't hurry love..or can you? ha.. penulisnye lorelai mathias. :) ni first english novel yg fida beli tau. hehe. :D n beli 1 majalah dara. :) mcm2 ada~ hehe..


okeh .. sini fida nk gi tau kwn2 je. smlm fida dah abih RM100 ntok membeli belah. penat tau simpan duit berminggu2 tbe2 dlm sehari blh habis rm100.. sedeyh tau! ishhh.. tp x pe.. sbb fida dpt 5 baju.. 3 shawl dan 4 inner syria. :) untung kan? hehe. :D

so kat sni fida ade serta kan hamba baju, inner and shawl yg bru je beli smlm. dan buku yg baru je fida beli td kat popular. terima kasih ye!


*terima kasih ye sbb sudi bace. :) rajin2 la klik ape yg patot n thanks sbb sudi lalu lalang kat blog fida . :)

*menggedik2


*dara.com


*first english novel :)

*wink2 angkat2 kening.

p/s: sekian terima kasih. :)

No comments: