Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 10, 2010

sminggu sblm common test.

fuh.. da lme x update blog nie.. sbb x de rse nk menaip sgt kan~
ades.. currently listening to fynn jamal - 150 juta.. sgt relax.. :)

hurm.. sminggu sbelum common test.. ades.. x tau la cne nak exam ni..rase mcm still main2 lg la.. mcm x caye dah nk abeh sem dah.. waduh2.. takot! minggu dpn ade MUET.. fuhh..(berdebar2) x tau la cmne.. dah la kne dgn group yg tidak dikenali.. hampeh!
ades.. pape pon.. arini sedikit sedih la.. y? sbb arini ari jd mama.. tp sye tidak pulang.. sye sahaja yg tiada dirumah.. sori ye ma.. xdpt balik sbb ade test minggu dpn.. fuh.. kne pulun sket la ma.. :)
tp.. jeles....~ dorang pgi mkn steamboat kat tmpat yg best.. flamingo~ haiyoyo~ manyak jeles meh..
fuh2.. erm.. camne keadaan aku skarang? aku dah ok da.. cume kdg2 rase cam nk gile sket.. tension!
mcm2 hal.. pasal study.. kawan.. kereta.. si dia a.k.a kwn lame.. mcm2 hal..

lg 1... sedikit sedih... ~ y?? sbb.. si dia dah ade gf baru... sidikit jeles..~ :( npe kali ni rase sungguh sedih bile dpt taw yg dye ade gf baru? sbelum ni blambak2 gf dye ade aku x penah nk jeles mcm yg 1 nie.. aku rase da btol2 hilang n x de dye da..~ huuu~~~~ erm.. maybe sbb dye ade ckp kat aku... kurangkan contact... jgn contact malam2.. siang2 boleh.. erm.. n dye kate "aku da ade awek skarang nie.. " erm.. maknenye dye nak gtaw yg ktorg dah x leh nak manje2 mcm dulu dah..~ sbb dye dah ade gf..~ erm.. sedeyh gile! npe awk da ade pengganti?? bile sye nak ade jugak mcm awk?? hurm...~ xpela.. jodoh sye x smpai lg kan~ nak buat camne.. insyaallah nanti adelah tu.. x pela.. pape pon.. good luck ntok ur new relationship okeh? sye syg awk okeh? :)

k pape pon.. good luck gak ntok aku.. ntok exam yg bakal tibe.. :) buat molek2 na sapida.. final year nieyh~ :) k tata~

No comments:

sminggu sblm common test.

fuh.. da lme x update blog nie.. sbb x de rse nk menaip sgt kan~
ades.. currently listening to fynn jamal - 150 juta.. sgt relax.. :)

hurm.. sminggu sbelum common test.. ades.. x tau la cne nak exam ni..rase mcm still main2 lg la.. mcm x caye dah nk abeh sem dah.. waduh2.. takot! minggu dpn ade MUET.. fuhh..(berdebar2) x tau la cmne.. dah la kne dgn group yg tidak dikenali.. hampeh!
ades.. pape pon.. arini sedikit sedih la.. y? sbb arini ari jd mama.. tp sye tidak pulang.. sye sahaja yg tiada dirumah.. sori ye ma.. xdpt balik sbb ade test minggu dpn.. fuh.. kne pulun sket la ma.. :)
tp.. jeles....~ dorang pgi mkn steamboat kat tmpat yg best.. flamingo~ haiyoyo~ manyak jeles meh..
fuh2.. erm.. camne keadaan aku skarang? aku dah ok da.. cume kdg2 rase cam nk gile sket.. tension!
mcm2 hal.. pasal study.. kawan.. kereta.. si dia a.k.a kwn lame.. mcm2 hal..

lg 1... sedikit sedih... ~ y?? sbb.. si dia dah ade gf baru... sidikit jeles..~ :( npe kali ni rase sungguh sedih bile dpt taw yg dye ade gf baru? sbelum ni blambak2 gf dye ade aku x penah nk jeles mcm yg 1 nie.. aku rase da btol2 hilang n x de dye da..~ huuu~~~~ erm.. maybe sbb dye ade ckp kat aku... kurangkan contact... jgn contact malam2.. siang2 boleh.. erm.. n dye kate "aku da ade awek skarang nie.. " erm.. maknenye dye nak gtaw yg ktorg dah x leh nak manje2 mcm dulu dah..~ sbb dye dah ade gf..~ erm.. sedeyh gile! npe awk da ade pengganti?? bile sye nak ade jugak mcm awk?? hurm...~ xpela.. jodoh sye x smpai lg kan~ nak buat camne.. insyaallah nanti adelah tu.. x pela.. pape pon.. good luck ntok ur new relationship okeh? sye syg awk okeh? :)

k pape pon.. good luck gak ntok aku.. ntok exam yg bakal tibe.. :) buat molek2 na sapida.. final year nieyh~ :) k tata~

No comments: