Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 9, 2010

sekeping hati untuk disayangi, bukan untuk dipersendakan..

fuh~ tajuk je da cam jiwang kn?? kah2.. pgi2 ni mmg rase feeling2 sket r.. nk tido x ngantok.. smbil2 layang epilog syurga cinta.. terdetik hati nk mnaip kat blog nieyh..

berkait dengan tajuk diatas, harini aku rase sikit sdih la pasal perasaan.. erm. :(
npe ek?? aku terbace komen "someone" tu. dye komen dgn ex gf dye. EX.. ntah la. then ade gurl tu tnye.. u syg i lg?? then guy tu jwb. syg. fuh~ ntah la. bile bce yg tu yg buat rase cam sedeyh tu. masih sayang..~
mcm tu la jugak aku.. masih sayang.. nak buat camne.. 4 tahun 2 bulan bukanlah satu jangka masa yg singkat dlm sesebuah hubungan kan? walopon byk pasang surut dlm tempoh tu.. byk putus sambung dlm hubungan tuh.. tp.. lg byk kenangan yg tercipta disebalik tempoh mase tu.. erm.. byk tangisan, kegembiraan, n mcm2 an an lg yg x dpt digambarkan dgn tulisan@ kata2.. erm..

cume... agak2 smpai bile dye nk buat camni eh?? dah 4 taon 2 bulan kot.. nk tunggu aku give up bru dye nk dtg ke ape? hurm.. kdg2 mmg dah rse give up pon. tp bile stiap kali aku give up.. time tu jugak la dye dtg balik. n x jdla aku nk give up.. ades.. erm.. cume lately ni, aku slalu bermain2 dgn prasaan aku sendiri.. n kire dye plak bermain2 dgn prasaan aku jugak. ades.. tension aku.. ish~ mne 1 kau nk ni der?? aku ke dia der? cube bg kepastian sket.. al maklum la.. kami berdua kn mmg EX lu kan der?? ish~ ntah.. kite kne redha.. tawakal. kalau betul dye jodoh kite.. x kan kemane punye.. betul x? :D

erm. just nk luahkn bende ni jela.. erm. x tau da nak cite kat sape.. ish~ tension pon ye jugak, ush~ haishh~
td da share kat kazen i. fatin tu.. but dye pon tatau nak ckp ape suda dgn peranga A bkn name sbena tuh~ ape la nak jd dgn kau ni A bukan name sbena. :O
haiyoyoyo~

k la.. tu je nk share.. uhhh~

p/s: aku da buntu pk pasal ko n pk pasal pe maksud ko untuk bwk aku jmpe parents ko.. erm.. hope kite dpt settlekn bende2 ni scare baik dan cepat.. :)

No comments:

sekeping hati untuk disayangi, bukan untuk dipersendakan..

fuh~ tajuk je da cam jiwang kn?? kah2.. pgi2 ni mmg rase feeling2 sket r.. nk tido x ngantok.. smbil2 layang epilog syurga cinta.. terdetik hati nk mnaip kat blog nieyh..

berkait dengan tajuk diatas, harini aku rase sikit sdih la pasal perasaan.. erm. :(
npe ek?? aku terbace komen "someone" tu. dye komen dgn ex gf dye. EX.. ntah la. then ade gurl tu tnye.. u syg i lg?? then guy tu jwb. syg. fuh~ ntah la. bile bce yg tu yg buat rase cam sedeyh tu. masih sayang..~
mcm tu la jugak aku.. masih sayang.. nak buat camne.. 4 tahun 2 bulan bukanlah satu jangka masa yg singkat dlm sesebuah hubungan kan? walopon byk pasang surut dlm tempoh tu.. byk putus sambung dlm hubungan tuh.. tp.. lg byk kenangan yg tercipta disebalik tempoh mase tu.. erm.. byk tangisan, kegembiraan, n mcm2 an an lg yg x dpt digambarkan dgn tulisan@ kata2.. erm..

cume... agak2 smpai bile dye nk buat camni eh?? dah 4 taon 2 bulan kot.. nk tunggu aku give up bru dye nk dtg ke ape? hurm.. kdg2 mmg dah rse give up pon. tp bile stiap kali aku give up.. time tu jugak la dye dtg balik. n x jdla aku nk give up.. ades.. erm.. cume lately ni, aku slalu bermain2 dgn prasaan aku sendiri.. n kire dye plak bermain2 dgn prasaan aku jugak. ades.. tension aku.. ish~ mne 1 kau nk ni der?? aku ke dia der? cube bg kepastian sket.. al maklum la.. kami berdua kn mmg EX lu kan der?? ish~ ntah.. kite kne redha.. tawakal. kalau betul dye jodoh kite.. x kan kemane punye.. betul x? :D

erm. just nk luahkn bende ni jela.. erm. x tau da nak cite kat sape.. ish~ tension pon ye jugak, ush~ haishh~
td da share kat kazen i. fatin tu.. but dye pon tatau nak ckp ape suda dgn peranga A bkn name sbena tuh~ ape la nak jd dgn kau ni A bukan name sbena. :O
haiyoyoyo~

k la.. tu je nk share.. uhhh~

p/s: aku da buntu pk pasal ko n pk pasal pe maksud ko untuk bwk aku jmpe parents ko.. erm.. hope kite dpt settlekn bende2 ni scare baik dan cepat.. :)

No comments: