Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 24, 2009

kecewa.

ades.. da lme rasenye x update blog nieyh.. ish! xtau dah nak cite ape.. esok aku akan gerak balek kedah.. pagi2.. erm.. boring seh.. aku x ske nak balek sne.. aku x kenal sape2 kat sni.. xtau la spupu2 aku ade ke x.. hish~ lagipon ade org kawin kan.. dah confirm2 la kne wat kemas2 je..tlg masak2 ke.. adeh.. mls sket r. haha.. sbb x knl org kat sne menjadikan diri aku malas.. haha.. :) erm..

kecewa?? erm.. kecewa sbb sem yg akan datang nie.. aku confirm kne trun klas.. n guess wat.. aku x rapat dgn budak2 kelas laen.. erm.. slaen dri kelas A dgn C.. erm.. sedeyh la.. aku sedeyh dpt result yg camtu.. n aku frust sbb kne repeat math! sucks r.. erm.. down gile aku rase..(rse cam nak pasang lgu down je) :D hahaha.. sengal..
ades.. sedeyh..

erm.. :( :( :( :( :(
frust sgt3.. camne la aku nk teruskan idop aku nieyh~ erm.. mmg prasaan aku akan jdi laen.. sbb bertukar kelas n bertukar angin~ n mcm2 lagi prangai aku akan jmpe pasni.. :) tp xpela.. pengalaman akan banyak mengajar aku nanti.. aku harap aku dpt menyesuaikan dri aku dengan keadaan tuh nanti.. hope so.. k la.. byk da melalut..
29 t aku kne daftar kolej dah.. tp dgr cte 4 bru start kelas.. hahah.. t aku nak jln2 la kat kuantan.. haha.. pegi mandi manda ke.. pergi hangout2 dlu ke sbelum mule blaja.. berhibur dlu! haha.. t aku nak seyes kalini dlm study.. menyesal woh pointer bagus tbe2 ade yg kantoi!!! sfhdakjshdkjlasgfl ksgd! saket btul hati aku! hahaha
k la.. tata~

2 comments:

fatin said...

hahha.mencarut la tuh..huhuhu..sabo la ye kat kedah tu k..hahaha..lagu ni sedih!!!xpe2..go stdy!!chaiyok2..

shafida said...

hehe... ala u ni tau2 je kn.. :P
btol sdeyh lgu ni.. haiyo~

kecewa.

ades.. da lme rasenye x update blog nieyh.. ish! xtau dah nak cite ape.. esok aku akan gerak balek kedah.. pagi2.. erm.. boring seh.. aku x ske nak balek sne.. aku x kenal sape2 kat sni.. xtau la spupu2 aku ade ke x.. hish~ lagipon ade org kawin kan.. dah confirm2 la kne wat kemas2 je..tlg masak2 ke.. adeh.. mls sket r. haha.. sbb x knl org kat sne menjadikan diri aku malas.. haha.. :) erm..

kecewa?? erm.. kecewa sbb sem yg akan datang nie.. aku confirm kne trun klas.. n guess wat.. aku x rapat dgn budak2 kelas laen.. erm.. slaen dri kelas A dgn C.. erm.. sedeyh la.. aku sedeyh dpt result yg camtu.. n aku frust sbb kne repeat math! sucks r.. erm.. down gile aku rase..(rse cam nak pasang lgu down je) :D hahaha.. sengal..
ades.. sedeyh..

erm.. :( :( :( :( :(
frust sgt3.. camne la aku nk teruskan idop aku nieyh~ erm.. mmg prasaan aku akan jdi laen.. sbb bertukar kelas n bertukar angin~ n mcm2 lagi prangai aku akan jmpe pasni.. :) tp xpela.. pengalaman akan banyak mengajar aku nanti.. aku harap aku dpt menyesuaikan dri aku dengan keadaan tuh nanti.. hope so.. k la.. byk da melalut..
29 t aku kne daftar kolej dah.. tp dgr cte 4 bru start kelas.. hahah.. t aku nak jln2 la kat kuantan.. haha.. pegi mandi manda ke.. pergi hangout2 dlu ke sbelum mule blaja.. berhibur dlu! haha.. t aku nak seyes kalini dlm study.. menyesal woh pointer bagus tbe2 ade yg kantoi!!! sfhdakjshdkjlasgfl ksgd! saket btul hati aku! hahaha
k la.. tata~

2 comments:

fatin said...

hahha.mencarut la tuh..huhuhu..sabo la ye kat kedah tu k..hahaha..lagu ni sedih!!!xpe2..go stdy!!chaiyok2..

shafida said...

hehe... ala u ni tau2 je kn.. :P
btol sdeyh lgu ni.. haiyo~