Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 15, 2009

15.12.09

da lme x tuleh blog nieyh~ xde mood rsenye nak menulis.. lalala~ npe tah.. erm.. mls?? ni la 1 penyakit aku.. malas.. haha.. serius dah masalah nie.. bile malas semua bende x jalan.. nak buat tu nak buat nie.. semua x jd kalau malas kan? hhaha.. malas ni terjadi sbb sikap kite.. lalala~ selain dri itu faktor laen yg mendorong kepada malas adalah... gemok~ ha.. maknenye aku dah makin gemok~ (ohhh tidakkkkkkk~) ades,.. risaunye la .. konon2 je.. ntah.. ape tah nk jd dgn aku nie~ dah2.. bkn nk cite pasal topik nie pon~ lalala~

ok.. tujuan sbena nak cite arini adelah sbb result.. haiyoyo~ rase menyesal sgt2 x buat leklok ntok paper math.. isk3.. aku kne repeat math~ wa!!! sadis2.. oleh kerana ade repeat.. aku akan diturnkan kelas.. ma~ dr kelas A ke kelas mne eh?? haiyoyo~ tidakk!! tidak mau~ erm.. sedeyhnye.. pointer aku sem ni lagi bagus dr pointer 2 sem lepas.. tp npe la ade math.. kan bagus kalau x de math dlm idop aku.. aku x kesah kne bce bku tebal2.. janji x de math dlm idop aku.. wa!!! so.. aku sgt sedeyh time aku nengok result tuh.. isk3.. sob3.. n aku ade la mengadu kat seseorang.. hurm.. :(

so.. sem 4 nanti aku kne repeat paper math.. my god~ ade subjek ekonomi lagi ntok sem tuh.. risau la.. aku akan kerja keras la sem dpn.. public speaking lgi.. isk.. xske la bercakap2 dpn org.. (ades ape la aku nie.. ) sengal la.. semua aku x suke.. tp amek cos ni watpe.. dah2.. x nak kate x ske.. semua subjek aku suke..!! suke!! SUKE!!! hahaha.. x leh dah nk patah balek.. sbb.. dah sparuh jalan da.. bile start je sem dpn.. tggl setahun je lagi ntok aku habehkan diploma pengurusan pejabat dan teknologi.. haiyoyo~

ades.. aritu aku check result kat johor..mak ayah aku x de kat sne.. bile balek je kl.. aku pk x nk gtaw dorg pasal result.. tp cam x baek plak kan..(acah2 anak yg baek) haha.. so aku gtaw la kat mak aku dlu.. " ma.. result dah kuar dah.. cube teka2.. ade repeat ke x..??" sengal kan?? haha.. mak aku kate.."ade la tu .. " haha.. mak aku dah dpt rse dah yg aku mmg akan repeat kot. aku jwb.."ha'a ma.. math la ma.. " smbil2 tu aku senyum2 kambeng.. ades.. mak aku jwb.." ha.. tuh la mls nak buat latihan..padan la muke" mak aku kate gtu.. ades.. pastu aku pon diam je..
ha.. camtu la kesahnye.. than.. lepas tuh aku naek masok dlm bilek.. abg aku pon blek.. mak aku gtaw la kat abg aku, yg aku kne repeat math.. isk! abg aku dok gelak kat aku je.. erm..x pe2.. tunggu3.. haha~

sem depan.. aku nk buat leklok.. hurm.. (takot hangat2 taik ayam je azam nie) isk3.. tp pape pon.. aku syukur pointer aku naek dr sem sebelum2nye.. tp tuh je la x puas ati.. math.. :D
xpela.. ckop la nie.. :D

tata

No comments:

15.12.09

da lme x tuleh blog nieyh~ xde mood rsenye nak menulis.. lalala~ npe tah.. erm.. mls?? ni la 1 penyakit aku.. malas.. haha.. serius dah masalah nie.. bile malas semua bende x jalan.. nak buat tu nak buat nie.. semua x jd kalau malas kan? hhaha.. malas ni terjadi sbb sikap kite.. lalala~ selain dri itu faktor laen yg mendorong kepada malas adalah... gemok~ ha.. maknenye aku dah makin gemok~ (ohhh tidakkkkkkk~) ades,.. risaunye la .. konon2 je.. ntah.. ape tah nk jd dgn aku nie~ dah2.. bkn nk cite pasal topik nie pon~ lalala~

ok.. tujuan sbena nak cite arini adelah sbb result.. haiyoyo~ rase menyesal sgt2 x buat leklok ntok paper math.. isk3.. aku kne repeat math~ wa!!! sadis2.. oleh kerana ade repeat.. aku akan diturnkan kelas.. ma~ dr kelas A ke kelas mne eh?? haiyoyo~ tidakk!! tidak mau~ erm.. sedeyhnye.. pointer aku sem ni lagi bagus dr pointer 2 sem lepas.. tp npe la ade math.. kan bagus kalau x de math dlm idop aku.. aku x kesah kne bce bku tebal2.. janji x de math dlm idop aku.. wa!!! so.. aku sgt sedeyh time aku nengok result tuh.. isk3.. sob3.. n aku ade la mengadu kat seseorang.. hurm.. :(

so.. sem 4 nanti aku kne repeat paper math.. my god~ ade subjek ekonomi lagi ntok sem tuh.. risau la.. aku akan kerja keras la sem dpn.. public speaking lgi.. isk.. xske la bercakap2 dpn org.. (ades ape la aku nie.. ) sengal la.. semua aku x suke.. tp amek cos ni watpe.. dah2.. x nak kate x ske.. semua subjek aku suke..!! suke!! SUKE!!! hahaha.. x leh dah nk patah balek.. sbb.. dah sparuh jalan da.. bile start je sem dpn.. tggl setahun je lagi ntok aku habehkan diploma pengurusan pejabat dan teknologi.. haiyoyo~

ades.. aritu aku check result kat johor..mak ayah aku x de kat sne.. bile balek je kl.. aku pk x nk gtaw dorg pasal result.. tp cam x baek plak kan..(acah2 anak yg baek) haha.. so aku gtaw la kat mak aku dlu.. " ma.. result dah kuar dah.. cube teka2.. ade repeat ke x..??" sengal kan?? haha.. mak aku kate.."ade la tu .. " haha.. mak aku dah dpt rse dah yg aku mmg akan repeat kot. aku jwb.."ha'a ma.. math la ma.. " smbil2 tu aku senyum2 kambeng.. ades.. mak aku jwb.." ha.. tuh la mls nak buat latihan..padan la muke" mak aku kate gtu.. ades.. pastu aku pon diam je..
ha.. camtu la kesahnye.. than.. lepas tuh aku naek masok dlm bilek.. abg aku pon blek.. mak aku gtaw la kat abg aku, yg aku kne repeat math.. isk! abg aku dok gelak kat aku je.. erm..x pe2.. tunggu3.. haha~

sem depan.. aku nk buat leklok.. hurm.. (takot hangat2 taik ayam je azam nie) isk3.. tp pape pon.. aku syukur pointer aku naek dr sem sebelum2nye.. tp tuh je la x puas ati.. math.. :D
xpela.. ckop la nie.. :D

tata

No comments: