Followers

.cinta kita.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 23, 2009

.f.a.m..i.l.y.

okeyh.. gmba di atas adalah gmba family aku.
sikit je kan?? haha.. mmg family aku ade 4 person je.. hehe..
mmg x ramai pon.. ade abah..mama abg n aku..
haha.. ni adelah keluarga sehat.. :P
hahaha.. okeyh kat sni smentara x leh tido nie kan.. aku pon nak perkenalkan la serba sedikit tentang family aku nie..
okeyh... 1st skali kite kene hormati org yg lebeyh tua dr kite.. startingnye dr abah..
abah .. dikenali sebagai baharuddin bin baharin ataupon en.baha :)
dye berumur..51 tahun.. taon (1958)
okeyh bufday dye 25 ariblan 2 .. hehe..
erm..dye dah bersara dah.. tp skarang menjalankan perniagaan sendri.. di kuala kangsar perak..
dye adelah seorang bapa yang bertanggungjawab, garang... dan baek.. :P
hehe.. abah.. i luv u~
okeyh.. la nie nak cite pasal mak plak na..
okeyh wo de mama jiao norzihan binti mohd nor(nama mak sye ialah)
haha.. dye berumur..48 taon.. (1961)
bufday dye 9 ariblan 10 ..:)
dye kini sedang bekerja di kl.. bekerja di salah sebuah bank di kl..
dye adelah seorang ibu yang baek, manis, comel, peramah..(dye mmg ske bercakap2) hehe
anak dye je x follow prangai dye..kah3..
okeyh.. skarang cite pasal siblings lak keh..
aku ade 2 je adek bradek.. abg yg sulung.. aku yang second. :P
okeyh..cmnie... abang aku name dye mohd syafiq bin baharuddin
umo dye 24 taon nie..
bday dye 5 ariblan 10.. :)
skarang ni dye bekerja kat slh sbuah syarikat internet di Malaysia. haha
dye ni seorang yang baek, gangster..haha garang(kadang2) tp dye baek gile.. kadang2 dye kdekut sket brg2 dye..(sbb kebyakan brg2 dye.. dye bli sndri) so dye syg sket r..
dye ni hobi dye ske gile2 men game.. nak tau cite x.. dye punye minat men game. starting kecik2 dlu.. yg game tetris tuh kan..then melarat ke cam yg dlu2 tuh smbung kat tv tuh..bile dah besar suke lg nak men game kan.. dye bli game boy.. pastu.. dye bli ps1.. pastu maju lg..ps2 pon dye beli..pastu.. dye mintak abah blikan ps3.. pastu.. dah maen2 agak2 dye boring bru dy ebg aku maen.. :D pastu dah boring lg.. dye bli psp.. pastu dye dapat adiah bufday dye..gf dye bg game gak.. tah ape bende pon aku x tau da..
haha.. bengong kan.. dah tua2 bangka maen game..(padahal aku pon slalu maen gak)
haha...
okeh..last but not least... adelah aku.. anak ke dua dan terakhir..(org slalu ckp aku anak manja)
isk3..tidaklah begitu.. aku bukan anak manje..anak manje mintka pape pon dpt.. ni aku mintak kete x dpt2.. maknenye aku bukan anak manje..keh3..
:P
oke.. name aku shafilda bte baharuddin(semua dah tau kan?) sebok nak tau lg.. kah3..
umo aku 19 taon... (1990)
aku lahir kat kl nie ha.. kat sbuah klinik je(xmcm ramai2 korg tuh kat ospital besar) aku ospital kecik je.. :)
pastu.. aku lahir pada 18 ariblan 2
*kalau korg prasan.. bufday aku blan 2 sme dgn abah aku.. n abg aku nye bufday bulan 10 same dgn mak aku* ( keluarga terancang yer,,kah4..)
okeyh.. pastu.. ape aku nak ckp pasal diri aku eh?
aku ni baek.. penyanyang..ske budak2.. hobi aku suke menyanyi, mkn, online, borak2, hangout kalau rajin.. ha camtu la..
pastu.. aku sekarang sedang belajar di kolej shahputra kuantan pahang.
amek cos office management n technology..
nanti nak masok sem 4 dah... ades2..
risau3...
ha..camtu la kisahnye..
keluarga kami adelah keluarga yg "sehat"
haha.. :) kami bahagia dgn adenye diri masing2..
papepon..
family ku.. daku sygkan kamu semua..
abah ,.,mama n sapek..(abgku)..
daku cinta n syg bangat sama kamu semua.. cinta bangat..
:)
ok.. cukop la tuh eh ntok pgi nie.. cinta sama semua skali..
k salam..
monink!
~love.. fida~

No comments:

.f.a.m..i.l.y.

okeyh.. gmba di atas adalah gmba family aku.
sikit je kan?? haha.. mmg family aku ade 4 person je.. hehe..
mmg x ramai pon.. ade abah..mama abg n aku..
haha.. ni adelah keluarga sehat.. :P
hahaha.. okeyh kat sni smentara x leh tido nie kan.. aku pon nak perkenalkan la serba sedikit tentang family aku nie..
okeyh... 1st skali kite kene hormati org yg lebeyh tua dr kite.. startingnye dr abah..
abah .. dikenali sebagai baharuddin bin baharin ataupon en.baha :)
dye berumur..51 tahun.. taon (1958)
okeyh bufday dye 25 ariblan 2 .. hehe..
erm..dye dah bersara dah.. tp skarang menjalankan perniagaan sendri.. di kuala kangsar perak..
dye adelah seorang bapa yang bertanggungjawab, garang... dan baek.. :P
hehe.. abah.. i luv u~
okeyh.. la nie nak cite pasal mak plak na..
okeyh wo de mama jiao norzihan binti mohd nor(nama mak sye ialah)
haha.. dye berumur..48 taon.. (1961)
bufday dye 9 ariblan 10 ..:)
dye kini sedang bekerja di kl.. bekerja di salah sebuah bank di kl..
dye adelah seorang ibu yang baek, manis, comel, peramah..(dye mmg ske bercakap2) hehe
anak dye je x follow prangai dye..kah3..
okeyh.. skarang cite pasal siblings lak keh..
aku ade 2 je adek bradek.. abg yg sulung.. aku yang second. :P
okeyh..cmnie... abang aku name dye mohd syafiq bin baharuddin
umo dye 24 taon nie..
bday dye 5 ariblan 10.. :)
skarang ni dye bekerja kat slh sbuah syarikat internet di Malaysia. haha
dye ni seorang yang baek, gangster..haha garang(kadang2) tp dye baek gile.. kadang2 dye kdekut sket brg2 dye..(sbb kebyakan brg2 dye.. dye bli sndri) so dye syg sket r..
dye ni hobi dye ske gile2 men game.. nak tau cite x.. dye punye minat men game. starting kecik2 dlu.. yg game tetris tuh kan..then melarat ke cam yg dlu2 tuh smbung kat tv tuh..bile dah besar suke lg nak men game kan.. dye bli game boy.. pastu.. dye bli ps1.. pastu maju lg..ps2 pon dye beli..pastu.. dye mintak abah blikan ps3.. pastu.. dah maen2 agak2 dye boring bru dy ebg aku maen.. :D pastu dah boring lg.. dye bli psp.. pastu dye dapat adiah bufday dye..gf dye bg game gak.. tah ape bende pon aku x tau da..
haha.. bengong kan.. dah tua2 bangka maen game..(padahal aku pon slalu maen gak)
haha...
okeh..last but not least... adelah aku.. anak ke dua dan terakhir..(org slalu ckp aku anak manja)
isk3..tidaklah begitu.. aku bukan anak manje..anak manje mintka pape pon dpt.. ni aku mintak kete x dpt2.. maknenye aku bukan anak manje..keh3..
:P
oke.. name aku shafilda bte baharuddin(semua dah tau kan?) sebok nak tau lg.. kah3..
umo aku 19 taon... (1990)
aku lahir kat kl nie ha.. kat sbuah klinik je(xmcm ramai2 korg tuh kat ospital besar) aku ospital kecik je.. :)
pastu.. aku lahir pada 18 ariblan 2
*kalau korg prasan.. bufday aku blan 2 sme dgn abah aku.. n abg aku nye bufday bulan 10 same dgn mak aku* ( keluarga terancang yer,,kah4..)
okeyh.. pastu.. ape aku nak ckp pasal diri aku eh?
aku ni baek.. penyanyang..ske budak2.. hobi aku suke menyanyi, mkn, online, borak2, hangout kalau rajin.. ha camtu la..
pastu.. aku sekarang sedang belajar di kolej shahputra kuantan pahang.
amek cos office management n technology..
nanti nak masok sem 4 dah... ades2..
risau3...
ha..camtu la kisahnye..
keluarga kami adelah keluarga yg "sehat"
haha.. :) kami bahagia dgn adenye diri masing2..
papepon..
family ku.. daku sygkan kamu semua..
abah ,.,mama n sapek..(abgku)..
daku cinta n syg bangat sama kamu semua.. cinta bangat..
:)
ok.. cukop la tuh eh ntok pgi nie.. cinta sama semua skali..
k salam..
monink!
~love.. fida~

No comments: